Da li ste zadovoljni imenima koja ste izabrali za svoju decu?

Started by vrana, March 04, 2013, 09:09:41 PM

Previous topic - Next topic

hypolina

Quote from: vrana on August 11, 2013, 10:43:25 PM
vucice, lepa su im i imena i price iza imena  :girl_in_love:

ja nagovaram hypolinu da i ona bebi da ime vuk, a starija cerka joj se vec svakako zove nika  :love32:

Bice plave puti kao i Nika 100%, ne ide da bude Vuk.

Quote from: Lani on August 12, 2013, 09:12:35 AM
A Naum? Šta bi s time? :turpija:

Odbijeno, mm se bori svetski. Nema sile da ga ubedim, pa sam digla ruke.

Quote from: vucica on August 12, 2013, 10:11:12 AM
Drago mi je da vam se svidjaju.
Inace tek sada se susrecem sa nekim ko je dao isto ime kao ja Niki, skroz mi je cudno, jer njoj nekako toliko pristaje to ime da uvek pomislim da je ona jedina koja ga nosi i da je smisljeno samo za nju :love32:.

Tako i ja mislim, a misli i moja Nika.  :rofl1: Cim je neko pita kako se zove ona tako ponosono to izgovori da mi bude bas slatka. I drugacije ga akcentuje nego mi, mi ga nekako razvlacimo kada ga izgovaramo, a ona ga na I akcentuje i nekako ga skrati, bas zvuci nekako odsecno i vazno.  :love32:

Mi jos nismo odlucili... Za Niku nije bilo dileme, njoj smo se imenom u stomaku obracali. :) Da je bila devojcica sada bila bi Zoi, na grckom 'zivot'. Ostalo je na tome da mm i Nika izaberu, ali su na spisku samo moji predlozi :dance1: , Nikin predlog Vukasin i mm je predlozio Petar.

Deda

Jao hypolina, a ja mislila ti neka zenska da mora po tvom  :girl_impossible:
Oba su lepa , navijam za Petar  :girl_in_love:
Mada ako je plav, bolje Vukasin  :lol:
Ma sve mislim , kad ga vidis bice neko trece ime
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

hypolina

Quote from: Deda on August 12, 2013, 09:38:12 PM
Jao hypolina, a ja mislila ti neka zenska da mora po tvom  :girl_impossible:
Oba su lepa , navijam za Petar  :girl_in_love:
Mada ako je plav, bolje Vukasin  :lol:
Ma sve mislim , kad ga vidis bice neko trece ime

Gotova sam, predala sam se... Nemam snage da se borim. Jedino sam u stanju da se kao mladunce kita premestam sa kreveta na dvosed, tako da mi je trenutno svejedno kako ce se zvati, samo da ga rodim vise zivog i zdravog. :)

Mozda mi se vrati borbeni duh kad izadjem iz bolnice. :lol:

vrana

meni vukasin pre ime za crnog momka nego za plavog
a naum mi je za plavog

nora mi je divno ime, bas mi se svidja u poslednje vreme. ne lici mi na ime za moje dete ali ga svima obilato preporucujem.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Nora mi je super, a Vukašin isto više za tamnokosog dečaka sa crnim očima.  :)

vrana

ti lani ako bi imala trece dete moras da ides redom, znaci mia ili ana, to ti je lofican sled  :girl_in_love:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vucica

Vrana
Moj Vuk je plav, skroz, plava kosa, plave oci :lol:, ali ipak mu nekako pristaje, doduse takav je bar moj dozivljaj.
I Nika mi je plavusa, vidite ih oboje na avataru, doduse Vuka i ne toliko.
Ja sam oduvek zelela decu sa plavom kosom i ocima a mislila sam da nema sanse da mi se ta zelja ispuni jer i mm i ja smo, da kazem tamniji, ja brineta prirodna, a on ima neke braon zelenkaste oci i tamniju kosu.
Hypolina, ne predaj se jos uvek.
Znas kako je moj tata, nas ima tri sestre i svaki put se kao tata slozio sa nekim zajednickim predlogom, ali je svaki put odlazio u opstinu i davao nam imena koja je on hteo :lol:. Malo je reci da je mama uvek bila na ivici nervnog sloma, ali ju je brzo prolazio, valjda je tipovao na hormone.
I to nam je dao, osim meni, imena koja su bas bila retka za to vreme. A mama je tako zelela da se neka od nas zove Milica, pa zato najlmladju sestru uglavnom tako i zove.
A Nora, eto opet do ovog foruma nisam cula da se nekom svidja to ime :love32:.
Ne znam da li je neko gledao seriju Parenthood? E tu se radja jedna prelepa plava beba i nazivaju je Nora. Meni se i pre toga svidjalo to ime, ali tek kada sam videla tu bebu bas sam se zaljubila u njega.
U glavi mi je slika da bi isto tako izgledala i moja Nora :love32:.
Vukasin je i meni nekako za crnog momka, mada je to opet subjektivno jer se mojoj najboljoj drugarici tako zove sin.
Naum mi je jeste nekako isto za plavo dete, mozda mi se i zato toliko svidja.
Vuk  04.09.2008.
Nika 13.12.2010.

Despina

Nora je jedno od popularnijih imena u Norveskoj ali se izgovara kao Nura tako da je nama otpalo sa spiska :lol:
A, L, S

Lani

Quote from: vrana on August 12, 2013, 10:16:21 PM
ti lani ako bi imala trece dete moras da ides redom, znaci mia ili ana, to ti je lofican sled  :girl_in_love:

Neka, I'll pass.  ;D :lol:

vucica

Stvarno? Nisam to znala, da, da, tako bi se izgovaralo.
Eto jos jednog dokaza da je meni Skandinavija sudjena pored toga sto sam rodila plavu decu i sto volim germanske jezike.
Jedino jos da sebe ubedim da mi i njihova klima odgovara  :lol:.
Vuk  04.09.2008.
Nika 13.12.2010.

Deda

Vucice, sad me zanima kako se zovete ti i tvoje sestre  :lol:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

vrana

nora bi mogla da se zove summerina cerka  :clapping:
mada mislim da smo utvrdili da je decak  :think:

vucice, meni seu parenthoodu najvise svijda ime dzabar  :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vucica

Deda,  :lol: za Pk.
Ja nemam pojma jos uvek kako da koristim spojler.
Ali nema ni veze, ja sam Ana, a moje sestre Teodora i Barbara. Sto je priznacete za to vreme, pre 35 i 25 god bilo bas neobicno.
Doduse moje devojacko prezime je nemacko tj. austrijsko pa se kao slagalo sa tim, mada su se ljudi redom uvek cudili kao da smo vanzemaljci.
E vrana, luda si skroz :lol:.
Vuk  04.09.2008.
Nika 13.12.2010.

vucica

hahahha, kako sam iskusno izbegla svoje godine, ovo 35 i 25 vazi za moje sestre, ja sam doduse jos na trojci, velikih 37 godina  :'(.
Vuk  04.09.2008.
Nika 13.12.2010.

AnaK

Klikneš na ovo (iznad smajlića, kad otvoriš prozor za pisanje)  :girl_smile:
Janko 23.7.2002.