Main Menu

Brak

Started by Unabebili, April 10, 2013, 11:48:20 AM

Previous topic - Next topic

monochrome

evo...malo monine mudrosti...
ponekad se sastave 2 totalno pogresne osobe...jednostavno je....desi se strast, fizicka privlacnost ili mlada pravi dobre kiflice i eto ti sranjca...
a ponekad se sastave 2 totalno prave osobe...nadju se dve polovine...desi se strast i ona fizicka privlacnost, ali mlada pojma nema o kiflicama :girl_haha:

cici

Znaci kljuc je u kiflicama, sreca moja :rofl:

Xe

Dobila sam salo za kiflice, brak ima da mi opstane jos najmanje deset godina  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

hanna

Kiflice sam usavrsila, jos da naucim razvijati i potpisem sebi dozivotnu robiju  :rofl: Neka hvala ,prihvaticu Bredov predlog za krstarenje  :rofl:

kalimero

ahahahaha....kiflice.....to ne znam, eto, zato se i ono prvo neslavno završilo :lol:
znaci, sad ako budem planirala nesto, moram prvo na kurs kod ne od vas  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

linga

Dok ja stignem temu ste u sprdnju pretvorili  :baba:

Posle hm, desetogodišnjeg iskustva mogu da kažem da sam ja u globalu srećna i zadovoljna. Još uvek se veoma volimo, i to mi je najbitnije ali i solidno slažemo, uz naravno neke sitnice koje nam smetaju, ali koje ne utiču bitno na naš život (prljave čarape and co  :lol: ). Otprilike, bitno mi je sve ono što je Summer nabrojala: da se osećam voljeno, poštovano, da podržava sve moje ambicije, pa čak i sulude ideje, da svako ima svoju individualnost, ali smo zajedno mi, da ume da me uteši, da kad sam ja down on me podigne i obrnuto, da mu je naša porodica na prvom mestu...Ono što mi malo smeta je što u poslednje vreme smo prestali da se svađamo, i to mi se ne dopada, jer to znači da onda neko od nas dvoje potiskuje da mu nešto smeta, a nemoguće je da je sve potaman  :ces: A to mislim da su restlovi iz naše teške situacije od prethodnih godinu i po dana, kad je on ćutao da me svojom mukom ne opterećuje, a ja ćutala da njegovoj muci ne dodajem ništa. Ali mislim da ćemo to srediti  ;)
Iz ove perspektive mogu da da mislim da sam ja pametno birala, i da nas je spojio "kosmos" ali mislim da sam imala više sreće nego pameti  :D što naravno važi i za njega, jer sam ja ubeđena da se on sjajno oženio  :lol:

linga

Dobrodošla Glitt, nevaljalice jedna što nas ostavljaš  :baba:
:kiss1:

Glitter

Stivu sa rekla od pocetka da ne umem da kuvam, ne mesim, ne zezam se u kujni :D
primio je to muski, a onda se iznenadio. Sad je sve sto uradim given  :lol:

maggie

osim ljubavi i postovanja, zajednickih ciljeva i ostalih opstih mesta, za mene je bitna i lakoca - lakoca suzivota, lakoca dogovaranja i odlucivanja, lakoca prihvatanja, lakoca odbijanja, lakoca razgovaranja, ma, lakoca u svemu. Ne znam sta bih bez te lakoce u mom zivotu  :love32:
Sonja 18.1.2004
Aleksandar 14.1.2008

Nanny Ogg

što si ovo lepo rekla, maggie  :girl_in_love:

Ajte zene, ne dram'te

Finalina

monochrome

i od mene potpis :love32:

da, upravo ta lakoca...ta sigurnost...kad dom delis sa prijateljem...partnerom...

vojka

divno maggie  :bighug:
samo kod mene ne fercera ta lakoca
ali to mi se i svidja  :-[, samo kad ne prelazi odredjenu granicu
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

kalimero

meni je do sada onaj finin komentar najblizi.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Xe

Quote from: kalimero on April 15, 2013, 06:42:34 PM
meni je do sada onaj finin komentar najblizi.....
Samo ti izbegavaj moje kiflice  :baba:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL