Main Menu

godine ilti moj batak, nekad i sad

Started by vrana, August 13, 2013, 09:04:05 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Disco, a pritom izgledaš kao da imaš 17 godina, jesi se videla skoro u ogledalu.  :baba: :kiss1:

Margarita

Quote from: disco2000 on August 14, 2013, 10:04:54 AM
Mozda cu da promenim misljenje sledece godine kad napunim 35, ali ne verujem nesto, meni je i trideseta bila bez smisla... :lol:

sestro slatka, ti tek sledece godine punis 35 :crycry: uzivaj, bre :rofl: :kiss1:

Lani

Quote from: cici on August 14, 2013, 10:05:36 AM
Kako je moguce da si u glavi bila bolja sa 21?Ja sam sebi lepsa sad nego sa 21. a i ti si videli smo slike.I ne mora starost da dodje i bude losa i ruzna a i daleko smo od starosti.

Isto, ako ništa drugo zbog načina oblačenja i stila. Farmerke, starke, šljampave majce mi duksevi, zift crna kosa i crni kreon... pa sve tako ukrug. :lol:

disco2000

Definitivno sam bila mladja & lepsa sa 21 nego sad :rofl: pa i prosle godina sam bila mladja i lepsa nego sad :lol: ... prosto :think:

disco2000

Quote from: Lani on August 14, 2013, 10:07:22 AM
Isto, ako ništa drugo zbog načina oblačenja i stila. Farmerke, starke, šljampave majce mi duksevi, zift crna kosa i crni kreon... pa sve tako ukrug. :lol:
Da, ali taj stil ide sa godinama, tj. prilicio je tim godinama, sada je po difoltu drugaciji :girl_sigh: Jednostavno, nisu uporedive kategorije.
edit - i moda je bila tada takva, blabla, jasno vam je sta hocu da kazem

disco2000

Quote from: Lani on August 14, 2013, 10:05:58 AM
Disco, a pritom izgledaš kao da imaš 17 godina, jesi se videla skoro u ogledalu.  :baba: :kiss1:
Jesam :crycry: sve gore i gore :crazy:

Lani

Znam da nije, ali prosto kad staviš sliku iz tog i sliku iz ovog perioda jednu pored druge, jednostavno lepše je ovo sad i to je to.

disco2000

:think: Bogme... kod mene nije tako :lol:

cici

Quote from: Lani on August 14, 2013, 10:07:22 AM
Ja nisam :rofl:

disco2000

Super su bile te majice i duksevi :lol:

stacka

Meni je 21. bila najstresnija godina u zivotu tako da se tada sigurno nisam osecala ni lepse ni zivlje nego sada.
Doduse, cesto pomislim, eh da mi je ova pamet i ono telo :lol: ali ybg ne moze sve :rofl:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Jasno :kiss1: Rekla bih da je 21. godina navedena, onako, simbolicno :girl_sigh: Za mene je to bila 2000. godina, takodje jedna stvarno tuzna godina... ali definitivno jesam bila le[sa nego sad :rofl:

cici

Daj slike mi cemo da presudimo :D

disco2000

cici

Znaci nista, meni ipak zrelija lepota odnosi prevagu nad onom od 20 i nesto.