godine ilti moj batak, nekad i sad

Started by vrana, August 13, 2013, 09:04:05 PM

Previous topic - Next topic

vrana

e verujte mi da sam bas razmisljala ovih dana na temu godina i potpuno sam ubedjena da su za zenu najbolje godine izmedju 35 i 45
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

mogu i da obrazlozim, ako ima potrebe, ali verujem da nema, tj da cemo se svi sloziti oko toga  :turpija:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

kalimero

slazemo se, ali bi nam leglo i tvoje obrazlozenje  :girl_smile:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

I ja se slažem s tim da bih ja još malo podigla tu drugu granicu. :turpija:

vrana

pa eto nekako mislim da su uglavnom u tim godinama vec deca dovoljno odrasla da nemamo onaj fizicki deo rmbanja oko njih, na poslu smo u punoj snazi i mozemo koncentrisano da mu se posvetimo bez ometanja bioloskog sata  ;D
zrelije smo, pa i zenstvenost nekako skladnije i mudrije nosimo, a npr mislim da uopste ne moramo da budemo manje lepe nego u dvadesetim (ja sam recimo sada lepsa nego kad sam bila u dvadesetim  :diva:)
svasta nam se moze, a jos uvek nam se dosta toga hoce
i eto tako, to je uglavnom to  :girl_in_love:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

cici

Quote from: Lani on August 13, 2013, 09:53:22 PM
I ja se slažem s tim da bih ja još malo podigla tu drugu granicu. :turpija:
Kako sam se opasno priblizila toj vraninoj gornjoj granici i ja sam za pomeranje :lol:

Slazem se sa obrazlozenjem sasvim.Ja sam zadovoljnija sad sobom i izgledom nego pre 20 ili 15g.

Lani

Quote from: cici on August 13, 2013, 11:45:07 PM
Kako sam se opasno priblizila toj vraninoj gornjoj granici i ja sam za pomeranje :lol:

Pa to ti kažem.  :rofl:

vucica

e vrana, svaka ti je zlatna.
sve se ja to slazem i stvarno se bolje osecam sada nego pre 10, 15, 20 godina.  npr. kada bih mogla da biram vreme u kome bih mogla da zamrznem proticanje godina ja bih bas ovo sada izabrala.
problem je u tome sto mi to niko ne nudi :'(, e samo to me smara u celoj ovoj prici :rofl:.
inace zivele nase godine i nacin kako ih nosimo  :diva:
Vuk  04.09.2008.
Nika 13.12.2010.

Lani

I ja se bolje osećam u svojoj koži sad.
A kad se setim kako sam ranije stalno bila nešto nezadovoljna sobom, sećam se i da sam bila sva smorena kad sam napunila 20 godina, kao sad počinjem da postajem matora.  :lol: :fool: Budala.  :lol:

disco2000

E, ja se ne slazem :lol: Najbolje godine za zene definitivno nisu posle 35 :lol: Mnogo mi je bolje bilo sa 21 god. u glavi, i fizicki, a brate, i lepsa sam bila :rofl: Sad sam matora :girl_sigh: i matorija svakog dana...

disco2000

A sto se imena tice... ne znam da li sam zadovoljna, to im je sto im je :rofl: Trece bi definitivno imalo neko R, npr. Rajna za devojcicu... Djordje za decaka...

Lani

Quote from: disco2000 on August 14, 2013, 09:51:44 AM
E, ja se ne slazem :lol: Najbolje godine za zene definitivno nisu posle 35 :lol: Mnogo mi je bolje bilo sa 21 god. u glavi, i fizicki, a brate, i lepsa sam bila :rofl: Sad sam matora :girl_sigh: i matorija svakog dana...

Ne vredi, u manjini si.  :lol:

disco2000

Quote from: Lani on August 14, 2013, 08:30:29 AM
I ja se bolje osećam u svojoj koži sad.
A kad se setim kako sam ranije stalno bila nešto nezadovoljna sobom, sećam se i da sam bila sva smorena kad sam napunila 20 godina, kao sad počinjem da postajem matora.  :lol: :fool: Budala.  :lol:
:lol: Slicno sam pomislila kada mi je bio deseti rodjendan, kao, nikada vise necu imati jednocifren rodjendan :rofl: A kad je bio dvadeseti, za vreme bombardovanja - nisam vise teen :lol:

disco2000

Quote from: Lani on August 14, 2013, 10:02:46 AM
Ne vredi, u manjini si.  :lol:
Mozda cu da promenim misljenje sledece godine kad napunim 35, ali ne verujem nesto, meni je i trideseta bila bez smisla... :lol:

cici

Kako je moguce da si u glavi bila bolja sa 21?Ja sam sebi lepsa sad nego sa 21. a i ti si videli smo slike.I ne mora starost da dodje i bude losa i ruzna a i daleko smo od starosti.