godine ilti moj batak, nekad i sad

Started by vrana, August 13, 2013, 09:04:05 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

hanna

Sto se bataka tice vrlo rado bih se vratila u 20-te  :D  a sise stoje bolje nego ikada ,bez silikona, bez podupiraca i kojekavih cuda  :rofl: Eto , to je jedina prednost viska kg kod mene ..grudni kosh je dobio na obimu da sam u VS radnji pala na dupe kad me cura izmerila  :crazy: sa 34 B pa C jedno vreme , na 32 DDD  :crazy: Ima ih i Muji i Hasi  :rofl:

Lani

Vidim da dosta vas pominje boobies, ja ne mogu da kažem da su moje mnogo drugačije u odnosu na pre, ne mogu da se požalim.

Unabebili

Najbolje sam se osecala sa 30 i tad sam fizicki bila u top formi  :brunette:
Mentalno se najbolje osecam sad.   :love32:

Kad bih izgubila ovih 10 pridatih kg, verujem da bi bila vise nego zadovoljna na oba fronta.
u fizickom smislu, ne mislim da bi bila ribetina  :rofl:, nego bi se osecala znacajno zdravije i pokretljivije.

Mada, sto se tice fizickog izgleda, nisam ja nezadovoljna kako nosim ovih mojih punih 47 godina  ;)
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

dmi

Quote from: cici on August 14, 2013, 01:08:21 PM
I meni koza visi na odredjenim delovima pa sam opet zadovoljnija a to dolazi pre svega iz glave.

iz glave nego sta.

Quote from: cici on August 14, 2013, 05:18:04 PM
Ali to su sve kozmeticki problemi koji se sad veoma lako resavaju.
Quote from: Lani on August 14, 2013, 05:18:39 PM
I staračke fleke?
sve se to lepo resi malo filerima malo dermoabrazijom i voila sve bude na mestu

elem, sto se tice fizickog izgleda i samouverenosti zbog istog sad se bolje osecam u svojoj kozi. to en znaci da ne bih zelela da imam par kila manje ali ocigledno ne mogu da ih smaknem kako ja to zelim. zato vezbam pa preoblikujem telo. bubiz nemam primedbi uopste za broju su mi vece ostale posle trudnoce i stoje bez icega.
ali realno imam gomile zamerki na svoje telo. ramena, oziljke koje imam i tako.
seda sam odavno to me ne potresa. bore ima, mazem se i neguje i ne razmisljam puno. tesim se da imam masnu kozu pa ce malo kao sporije da ide ahahahh.

sad se bolje osecam nego sa 30 jer mislim da je zivot tek pedamnom.
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

vucica

juce na beer festu gledam neke klince od 20+ godina kako se voze u kolicima iz supermarketa, naravno oni uzivaju, cice, vriste, neki povracaju, neki unezvereni od alkohola. i mislim kako mi je drago sto je to sve iza mene. jesu oni mladi, uzivaju i to sve, ali nije njima lako u glavama, misle da je ceo svet njihov a nemaju pojma sta ih sve ceka. jeste to draz mladosti, ali ipak sam bila ponosna na moje godine, koliko god bila nezadovoljna mnogim stvarima, sta sam htela, sta sam mogla, jer sada stvarno znam da nista i nikada nije gotovo.
a tada sam mislila da je smak sveta ako se nesto ne desi sada i odmah.
sto se tice fizickog izgleda, ako se izuzmu boobies koje nisu reprezentativne kakve su nekada bile, svim drugim sam zadovoljna. u sustini manje sam bila zadovoljna sobom kao dosta mladja i to je blesava istina.
imam par kg vise nego pre 10, 15 godina ali i dvoje dece vise.
to je valjda ta zrelost u glavi, spokoj, prihvatanje stvari kakve zaista jesu, bez nekih iluzija i ulepsavanja, ali sa druge strane tu je nekako i veca odlucnost pa i hrabrost, bar u mom slucaju.
i stvarno volim ove godine.
a bataci su mi jos uvek za pokazivanje, mini suknje, sorcevi, sve je to jos uvek u mom ormaru.
ne mislim da imam manje energije nego tada, samo je rasporedjena drugacije.
kada bih kao dosta mladja imala samo jedan dan kakvi su mi u proteklih 5 godina, od dobijanja dece, mislim da bih se posle toga odmarala bar 5 :rofl:.
Vuk  04.09.2008.
Nika 13.12.2010.

cici

Quote from: AnaK on August 15, 2013, 12:48:08 AM
Važi  :girl_haha: Otkrila mango, slučajno, pomislila da joj je izašao herpes, da bi se ispostavilo da je bubuljica. Za noć je osušio, skroz. Obe smo testirale, i deluje bez greške. Nemam objašnjenja kako radi, ali radi. Malo je skup sistem (ti flasteri su oko 100 din/kom) ali vredi svaku paru.
Ne smeta mi cena, pravicu se luda  :rofl: sad ostaje da cekam i vidim radi li i na potkozne  :rofl: Olesice nas Una  :lol:
Quote from: dmi on August 15, 2013, 07:58:45 AM
iz glave nego sta.
bubiz nemam primedbi uopste za broju su mi vece ostale posle trudnoce i stoje bez icega.

:crycry: :crycry: :crycry:

Quote from: hanna on August 15, 2013, 12:50:45 AM
..grudni kosh je dobio na obimu da sam u VS radnji pala na dupe kad me cura izmerila  :crazy: sa 34 B pa C jedno vreme , na 32 DDD  :crazy: Ima ih i Muji i Hasi  :rofl:
Da li bi molim te objasnila ovu fatamorganu  :rofl: kako je moguce da su ti porasle sise a smanjio ti se obim ledja  :lol:

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

cici

AnaK

U bolje snabdevenim apotekama, prodaju i na komad  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

linga

Quote from: stacka on August 14, 2013, 10:21:02 AM
Meni je 21. bila najstresnija godina u zivotu tako da se tada sigurno nisam osecala ni lepse ni zivlje nego sada.
Doduse, cesto pomislim, eh da mi je ova pamet i ono telo :lol: ali ybg ne moze sve :rofl:

ovo i ja često pomislim.
Fizički mislim da sam tada bolje izgledala, zategnuto telo, mišići  :lol: grudi kojima sam bila zadovoljna, dobra linija. Tada to doduše nisam znala da cenim  :rofl: Ali mislim da se sada bolje osećam u svojoj koži da bolje mogu sebe da nosim, da imam mnogo više samopouzdanja, osećam se nekako, zaokruženo  :girl_haha:
Što se tela tiče znam da bih vežbom i nekim vođenjem računa u smislu stavljanja svojih potreba na više mesto mogla i mnogo bolje da izgledam, ali me situacija sa licem nešto baš ne ulica nadu, bore su mi došle nekako neočekivano  :rofl:

rafa

O izgledu ne bih :turpija:
Najbolje sam svakako izgledala sa 23-29, posle toga potop.

Najbolje sam se osecala u periodu 30-35, I pored sitne dece, dva posla I napora.  :love32:

Poslednjih godina a posebno ove koja je uzasna, sam u nekom prelomnom zivotnom I porodicnom/bracnom/profesionalnom periodu, te se sa napunjenih 40 ne osecam ni pozitivno, a trenutno ni najmanje optimisticno gledam u buducnost.  :crycry: Te se u skladu sa tim osecam kao g... :lol:

Nadam se da nije dugotrajno I da ce proci, I svakako nema veze sa godinama nego sa trenutnom situacijom.

Ali cu podrzati disco, da ne bude usamljena.  :lol: :bighug:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

linga

Pa ja ovu temu nisam shvatila da li ste zadovoljni sobom, nego svojim izgledom? Ako bih gledala po tome, ja ne yznam gde sam, tek se malo vracam sebi, ali sam generalno ja uvek u nekim preispitivanjima čak i kad sam najsrecnija, takav mi je horoskop  :rofl:

Sto se sisa tice, njih mi je najzalije... uvek su bile male, ali su barem bile lepe. Nadala sam se da će bar malo od onog obima ostati, ali prc... manje su nego ikad i grozne  :crycry: toliko da ih maltene ne dozivljavam kao deo svog tela  :(