Main Menu

Muška kontracepcija

Started by senka, September 06, 2013, 03:13:44 PM

Previous topic - Next topic

senka

Da li bi vaši muškarci pristali na vazektomiju? Da li bi pili pilule umesto vas? (ne vaše, nego namenjene njima  :lol:)
Da li rado koriste kondom?

Evo, ja sad u situaciji kakvoj sam, razmišljam, što bre sve moram ja? Što nešto ne uradi on po tom pitanju?
I nisam sigurna da bi. A nismo nikada pričali o tome.
Dobro koristili smo kondom, ne prija ni meni ni njemu, ali ako mora...Mora li?
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Pilule bi pio, zašto da ne, samo za vaz. nisam sigurna, mislim da to ne bi hteo.
Mogu da ga pitam posle kad ga vidim pa ću vam reći šta je rekao. :lol:
Za kondome se nikad nije bunio, nikad baš.

gasha

interesantna tema  :think:

za kondom se nikad nije bunio, ni najmanje
o ostalom neismo pricali, moyda bi moglli
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Saska

ja čisto sumnjam da bi pristao na vazektomiju, čak sam sigurna da ne bi, a iskrena da budem ne bih ni ja volela da to radi, kao što ni ja ne bih pristala npr na podvezivanje jajovoda.
ne verujem ni da bi pilule gutao, opet kao što i ja imam otpor prema hemiji.

martina

ni jedno ni drugo ne vidimo kontracepciju kao problem jednog od nas... tako da je uvijek samo pitanje sta je u odredjenom trenutku najbolja opcija za oboje
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Nanny Ogg

Quote from: Saska on September 06, 2013, 04:13:11 PM
ja čisto sumnjam da bi pristao na vazektomiju, čak sam sigurna da ne bi, a iskrena da budem ne bih ni ja volela da to radi, kao što ni ja ne bih pristala npr na podvezivanje jajovoda.
ne verujem ni da bi pilule gutao, opet kao što i ja imam otpor prema hemiji.

'vako

Ajte zene, ne dram'te

Xe

Ne razmisljam, nije trebalo. Da je trebalo, to bismo zajedno rešavali, operacijom verovatno ne.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

cici

Vazektomiju ja nikad ne bih trazila, sve ostalo sto da ne.

vojka

Quote from: cici on September 06, 2013, 08:09:16 PM
Vazektomiju ja nikad ne bih trazila, sve ostalo sto da ne.
a ni ja ne bih isla na podvezivanje jajovoda
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

cici

Da to je deo recenice koji mi fali, ne bih ni ja.

Lani

Pa ni ja ne bih, to je baš drastično zar ne...  :think:

cici

Vila

Ja sam o podvezivanju i o vazektomiji pričala sa mojom dr, nije neki fan ni jednog ni drugog. rekla je da je baš njena drugarica zatrudnela s trećim detetom dve godine posle podvezivanja, sa 40 i nešto :girl_haha:
A vazektomija isto ne mora da bude konačna. A niko ne zna šta nosi život, što jedna od vas reče, šta ako reši još dece nekoj drugoj da pravi :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Što se mene tiče, može samo u snovima ili nekoj drugoj dimenziji da ima decu sa nekom drugom.  ;D  :lol:

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina