Main Menu

X Factor

Started by vrana, September 14, 2013, 10:25:15 AM

Previous topic - Next topic

Dawn

Meni je super prošlogodišnji pobednik UK što peva Impossible. Gledaću i domaćicu, što da ne :)

Praslin

Sa FB
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Koliko vidim, džapaju se u žiriju sve u 16. Izgleda da ipak neće biti dosadno  :good:

Gledam X factor UK, baš je zabavno  :clap:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

cici

Obecava :D onda cu i ja da gledam posto ce deca sigurno gledati.

Lani

Sa Žeksom u žiriju će biti vrlo zabavno. ;D

Praslin

Cijenim da će Željko biti vrlo iritantan, na svoj primitivno nadmen način  :crazy:

Ijaoo, što u X factor UK ima dobrih kandidata! Oduševljena sam!
ova mala je divna, a nije jedina
Hannah Barrett sings Read All About It by Emeli Sande - Room Auditions Week 1 -- The X Factor 2013

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

cici

Ja ospe dobijam kad ga samo vidim..

Praslin

Onda ćeš voleti Kristinu, ona se očito stalno sa njim nateže  :lol:

cici

Ne znam ko je crvenokosa zena u ziriju ali bih volela da mi neko kaze koji puder koristi.
Ovu pesmu inace obozavam, u lage se ne razumem :lol: ali mi se svidja kako je otpevala.

Praslin

Ova teta je oduvala audiciju, stvarno je savršeno pevala. Bijonse bi volela da ume da peva ovako  :lol:

Sam Bailey sings Listen by Beyonce - Room Auditions Week 1 -- The X Factor 2013

cici

Praslin

Quote from: cici on September 29, 2013, 06:22:21 PM
Ne znam ko je crvenokosa zena u ziriju ali bih volela da mi neko kaze koji puder koristi.
Ovu pesmu inace obozavam, u lage se ne razumem :lol: ali mi se svidja kako je otpevala.
Crvenokosa žena je Šeron Ozborn, žena Ozi Ozborna. Meni je skroz gotivna.
Ona je i u X factor USA sudija, ali tamo izgleda nekako naduveno, valjda je drugačije šminkaju, pa ima skroz zategnutu kožu, ali kao da je zategnuta od ujeda pčela  :blink:

cici

Poslacu joj mail da je pitam koji joj je puder :rofl:

cici

Moguce je da je radila neku intervenciju pa joj je bilo sveze zategnuto.

Praslin

Moguće, mada ne verujem, jer se ovo u isto vreme snima  :think:

Ovaj mališa mi se najviše dopao, jer je pevao svoju pesmu koja je istovremeno i pravi hitić. Konačno autor!!
Pevača ima kao pleve, ali autori su retki. Bravo momak!

Luke Britnell sings his own song Think Positive - Room Auditions Week 1 -- The X Factor 2013