Main Menu

Playlista za decije zurke

Started by jel, October 20, 2013, 09:43:24 AM

Previous topic - Next topic

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

U svoju odbranu, imam da kažem da ništa od navedenog nije čuo kod kuće, sve je doneo kao naučeno napamet ili listu želja s rekreativnih.  :cigar: No, ja računam, proći će. A i nije strašno, ima i mnogo gorih  :rofl:
Janko 23.7.2002.

Lani

Pa dobro, i Iva voli Severinu, to im redovno puštaju na rođendanima.
Još predloga...

One Direction - What Makes You Beautiful

Justin Bieber - Baby ft. Ludacris

Bruno Mars - Locked Out Of Heaven [OFFICIAL VIDEO]

Mislim, kako niko nije stavio ultimativni hit za rođendane...  :lol:

PSY - GANGNAM STYLE (강남스타일) M/V

Mirka

Quote from: AnaK on October 20, 2013, 01:15:23 PM
U svoju odbranu, imam da kažem da ništa od navedenog nije čuo kod kuće, sve je doneo kao naučeno napamet ili listu želja s rekreativnih.  :cigar: No, ja računam, proći će. A i nije strašno, ima i mnogo gorih :rofl:
Ja sam sebe utešila na taj način. Kosta već danima sluša Severinu, kategorično sam odbila da mu stavim na plejer, a on onda ne igra igrice na tabletu nego u tom terminu sluša muziku sa youtuba, to što on hoće a ja se pravim blesava.  :crycry:
A muzika je  :crazy: - Dobro došao u klub, a taj klub sve kao neki koji su prevareni  :wall: Prava dečija.
Jedino dobro je što kategorički odbija Cecu i nadam se da će tako i ostati (čujem da ima novi album, pričala mi koleginica, pričala i prepričavala, kaže ultra, mega, giga hit je neki - Volim miris tvoga đona  :crazy: i stih  - Vrištim naglas u sebi  :rofl: :rofl: ili sam možda slobodno interpretirala, tako sam zapamtila)
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Lani

Mirka  :lol:
Pa mm sestrić i njegovi drugovi iz razreda su prošle godine u 5. osnovne najviše slušali one Čke beogradske, to je bio hit kad se išlo na rekreativnu, davali su i vozaču busa da im pušta.  :crazy:
Uživajte dokle god je Severina, ona je bezopasna kao Dizni princeza naspram nekih drugih.  :lol:

senka

Andreina lista bi bila ovako
- Polomiću čaše od kristala
- Mito bekrijo 
- Gangnam st.
- Tražio si sve
- Grad bez ljudi
- Bože pravde
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

disco2000

Lakijevu listu ne znam, niti mislim da ima?! :think: a da ja znam :lol: mada je prepoznao nesto od Lady Gage...

Praslin

Bože pravde? Himna? To je deci hit?
oooo :nesvest:

Vidovi hitovi su još uvek oni koje mu mi puštamo, pa on izabere od toga
ni ne zna ko je Severina

možda treba da mu pustim u cilju socijalizacije  :think:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Margarita

Kod nas obavezno frajle :D sverina ponesto, van gogh

AnaK

Quote from: Praslin on October 20, 2013, 02:47:29 PM
ni ne zna ko je Severina

možda treba da mu pustim u cilju socijalizacije  :think:

Ja ne bih. Veruj mi, kad vidi kako svi ostlai skakuću, bolji je polaz sa socijalizaciju, nego da mu ti pustiš i diskretno se stresaš :lol: Mislim, ako mu ti pustiš, manja je šansa da mu se dopadne. A za socijalizaciju je bolje da nema u startu otpor :lol:
Janko 23.7.2002.

cici

Mi smo prerasli Van gogh.Sofija kaze da to sto slusaju sestakinje nije za trecakinje :lol:

gasha

moji ni slucajno ne vole severinu, ceca nije u opticaju uopste
severinu ostali slusaju, ali K kaze da njoj zvuci previse narodjacki

dosta toga ste vec predlozili
evo nesto i iz naseg telefona

LMFAO - Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock

Flo Rida - Good Feeling [Official Video]
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

anelore

AnaK, ja shvatih Jel da trazi nesto sto nije Ceca-Severina-Rada Manojlovic fazon.
MOguce da bi devojcice pevale i Moje 3, ovo sa Evrovizije, mozda i onu proslogodisnju pobednicu.

Lani

Pa može jel da traži i da joj predlažemo klasičnu muziku, valjda je poenta teme da predlažemo ono što znamo da deca u tom uzrastu slušaju na rođendanima?  ;D

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006