Main Menu

Za drugarice ekonomistice :)

Started by AnaK, November 21, 2013, 11:49:52 AM

Previous topic - Next topic

rafa

Quote from: AnaK on November 26, 2013, 01:01:45 PM
Ma vredi mi, majke mi, i celih 100  ;D

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

razumem skroz  :bighug: :clap:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

bubi

da i to se popunjava na sajtu taj broj diplome da petocifreni je broj.

martina

Quote from: Summer on November 26, 2013, 01:01:52 PM
jao ni ja ne mogu da se setim broja ni gde mi je index  :wall: a na diplomi ne pise. sigurna sam da je 505 ili 501, jedan je bio moj, jedan od drugarice. sad cu nju da cimam da nadje svoj, pa cu znati da je moj drugi  :rofl:
ko leviske  :rofl:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

vojka

prepevi su hit  :rofl:
i super za master  :clap: :clap: i za razgranicavanje od duduka  :clap: :clap:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Praslin

AnaK, sjajno!  :clap: :clap:

Mada moramd a kažem da sam viđala i duduke koji su završili državne fakultete. Ja sam završila državni, predajem na državnom, sarađujem uglavnom sa državnim i mogu da vam kažem da i tamo ima svega i svačega, a ne mislim samo da umetničke fakultete. U proseku se na državnim više radi, ali i tamo ima neadekvatnih programa.

No, generalno mislim da svako treba da izvadi tu potvrdu dok može. Što reče AnaK, imaš master za 100e bez učenja - bingo!
Bilo bi fer da su te potvrde jeftinije, ali i ovako se da platiti, ne košta nekog posebnog truda, a nikad se ne zna kad će zatrebati.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

vojka

praslin znam i ja za duduke sa drzavnog faksa :turpija:

ali mislim da je ovo druga fela  :girl_haha:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

AnaK

Praslin, sve znam :friends: Ali veruj mi, kad ovo pišem imam na umu par ljudi koji su, garantujem, granične inteligencije, i koji zaista, ali zaista ne treba da mogu da imaju visoko obrazovanje, prosto im kapaciteti to ne omogućavaju u normalnom poretku stvari.

Janko 23.7.2002.

Praslin

Sve jasno, samo ja tvrdim da ta situacija nije vezana samo za ljude koji su doneli diplome sa privatnih fakulteta. Uostalom, postoje istraživanja koja govore drugačije  :crycry:
No, činjenica jeste da se na državnim više radi, pa makar i po nakaradnim programima, te je prosek ljudi koji izađu sa državnih i dalje značajno viši.

Opet - sjajno za potvrdu i svima toplo preporučujem da izvade iste ako ikako mogu.  :good:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

martina

ma to placanje po strucnoj spremi je stvarno nakaradna stvar
ne mislim da strucna sprema ne treba da bude faktor, naravno, ali ne i iskljucivi faktor, nikako

mada, uvijek ima tih problema sa statistima, meni je tako nekad drago sto ne znam kolike su cije plate ovdje oko mene. mislim, mogu da pretpostavim, ali za neke ljude bas ne znam u dolar i drago mi je, jer bi mi jako smetalo da su bolje placeni od mene
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

bubi

AnaK

Janko 23.7.2002.

disco2000

bubi

Praslin

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012