Main Menu

Za drugarice ekonomistice :)

Started by AnaK, November 21, 2013, 11:49:52 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

http://www.ekof.bg.ac.rs/nastavak_obavestenja.php?br_obav=4901

QuoteOvom potvrdom se potvrđuje da je ... stručni naziv stečen završavanjem osnovnih studija u trajanju od četiri godine na Ekonomskom fakultetu ... izjednačen ... sa akademskim nazivom «master» drugog stepena diplomskih akademskih studija.
Janko 23.7.2002.

AnaK

A kako me je moj matični, niški fakultet sad iznervirao  :shout: Potvrda košta 10 puta više nego na Bg fakultetu :burko:
Janko 23.7.2002.

Praslin

Sjajno za urađenu ekvivalenciju  :clap: :clap:

I neviđeni hejt za cenu  :ljut: >:(

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Summer

Pa ovo je super  :clap: Trazicu potvrdu, pa kad budem imala crno na belo da mi je zvanje master, onda da vidim da li nesto mogu da uradim i sa mojim ispitima polozenim na postdiplomskim  :turpija:

AnaK, bas bzvz, cuj 10 puta  >:(

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Deda

Meni je potvrda o ekvivalenciji kostala oko 3500
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Mene ovo nervira dodatno jer se radi o istom fakultetu. U Beogradu 1.000, u Nisu 10.000. Bas otimacina :burko:
Janko 23.7.2002.

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

vojka

Quote from: AnaK on November 21, 2013, 04:43:04 PM
Mene ovo nervira dodatno jer se radi o istom fakultetu. U Beogradu 1.000, u Nisu 10.000. Bas otimacina :burko:
ludaci  :crazy: i to bezobrazni
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

martina

a meni je nejasno zasto igdje kosta ista... al dobro... ako vec kosta, jedino mi je objasnjenje da je jeftinije uvesti istu proceduru za vise studenata po glavi studenta, pa bih ocekivala da je skuplje tamo gdje ima manje studenata

al dobro, kontam da je to odokativno
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

bubi

Praslin

To bi imalo smisla da se uvek iznova radi ekvivalencija. Međutim, pošto je već odrađena ekvivalencija, ona važi za sve studente koji su studirali po određenim programima, onda je procedura minimalna i svodi se na puko vađenje podataka iz starog fajla i štampanje potvrde.
U tom smislu, mislim da je cena u BG realna (ipak je potrebna neka obrada podataka), a cena u Nišu je čist bezobrazluk  :ljut: >:(

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Elanor

sad pogledah da i mi mozemo da izvadimo potvrdu, 3000.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

dmi

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Dmi  :girl_haha: Posebno  :kiss1: za to što si se zapitala.  :love32:

Mislim da sve treba da izvadimo potvrdu, za svaki slučaj  :turpija:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Predao mi tata danas, sutra treba da je pokupi  :girl_in_love:
Posebno me raduje što će me ta potvrda odlepiti od kolega sa Megableje, Sinmiduduka, Uniona i ostalih, iskreno. To mi je mentalno ogroman problem poslednjih godina  ;D
Janko 23.7.2002.