Main Menu

Patike

Started by janavi, May 17, 2009, 11:26:24 AM

Previous topic - Next topic

stacka

Uzela sam ih u N sportu na Batajnickom drumu, to im je valjda outlet :think: Nisu ni preskupe u odnosu na neke druge modele, ove su 4990 din.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

senka

ove su mi zapale za oko

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

gasha

senka, bas su dobre  :good:

ja danas kupila patike, ne secam se kada sam poslednje kupila, ali pre braka sigurno  :lol:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

cici

O pa bolja sam od tebe, meni su ovo sto sam kupila pre par dana druge bracne :rofl:

gasha

ma ne bih ja ni sada kupovala, ali vodim djake na ekskurziju, pa me blam u onim starim da dem  :rofl:
a ranije smo isli kada je toplo, pa sam isla u baletankama
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Finalina

da ovo treba da nuacim sada prestala bih da koristim pertle :rofl:

AnaK

Ja tražila način da Janku ubrzam postupak  :girl_haha: I oduševili se oboje  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Finalina

ja sam moje pustila da sami nauče da vezuju pertle  :girl_haha:

AnaK

Janku se više ne sviđa kako je naučio u predškolskom :lol: A levoruk je i nešto ga muči standardni način, spor je. Ovo je fenomenalno  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Finalina

jedino mi to podesavanje duzine nesto ne ide lako na ovaj nacin, ali sve je stvar vezbe ... probacu da se usavrsim tj probace da probaju   :girl_haha:

martina

moji su naucili u skoli da vezuju pertle i ne ide im najbolje

ja mrzim pertle i izbjegavam cipele s pertlama
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

disco2000

Quote from: AnaK on October 20, 2012, 08:42:48 PM
Revolucionarni način vezivanja  :girl_haha:

How to tie your shoes super fast!
Jao :rofl: znam nekog ko ovako odvajkada vezuje, samo ne mogu da se setim ko to bese :lol:

linga

Divne su Stacka!  :girl_in_love:

anelore

AnaK, bas sam predlozila ovo kao resenje za jednog Savinog druga koji nikako da nauci da vezuje pertle, a levoruk je.  :kiss1: