Main Menu

Patike

Started by janavi, May 17, 2009, 11:26:24 AM

Previous topic - Next topic

janavi

kakve patike nosite?
ne mislim one za treniranje, nego za svaki dan, ako ih nosite

ja najviše nosim patike, trenutno imam neke stare Nike, koje su ekstra udobne, ali trebaju mi neke još

mislila sam starke da kupim

šta kažete?
neke fotke, da razmenimo ukus :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Milica

Ako nosim patike to su vecinom starke plitke teget po mogucstvu ili neke plitke platnene. Skoro sam kupila rupicaste skecers i bas mi se dopadaU

Dada

Ja ih skoro i ne nosim, mm me nagovara da kupim neke Nike rupicaste za ljeto ali to je za mene promasena investicija, nosim ih samo na planini   :-[
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Oli

Ceca

Ja nosim starke, prosto ih obozavam, posebno leti. Po meni, najveci izbor imas u Piramidi, tamo u onom hodniku gde je Kickers. Ima stvarno lepih boja, cena im je oko 3.500.
Dusan 05.08.2005.

janavi

hvala Ceco, znam tačno koja je radnja :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

AnaK

Meni se nešto desilo sa stopalima, definitivno, i više mi uopšte ne prija ravno. Obožavala sam starke :(
Sad retko nosim prave patike, uglavnom su te neke cipelaste varijante koje mogu da iskombinujem i za posao.
Janko 23.7.2002.

janavi

pokušavam sve vreme da pronađem na netu fotku kakve su moje
jesu cipelaste :)
izgleda ću morati ove moje da slikam (keva će misliti da nisam baš pri sebi :lol:)

i ja volim ravno, štiklu ne umem da nosim :)

stacka

Trenutno nosim Puma

ovako slicno, samo zenski model
OK su mi ali su mi ubedljivo najudobnije NIKE.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Glitter

ubedljivo najudobnija patika koju sam u zivotu nosila
ovaj model nosim skoro 2 godine i savrsene su, opet cu da kupim iste samo da docekam snizenje

ove sam skoro kupila

ove su super za leto

janavi

evo, moje su 'vake

Finalina

ne nosim patike preko dana, tj kada sam na poslu
imam dosta patika, najvise teniskih, a posto ih retko nosim traju godinama  ;D
jedine crne su nike, neke dublje pesacke zimske, nosim ih ih na zimovanjima
sve, osim jednih plavicastih, su bele pa tu i tamo neka boja u skladu sa trenerkama/majicama

Tchi

nosim neke la coste beloljubicanstvene i pre par dana sam uzela duboke teget starke to mi je za leto idealno

chokoladica

Iskljucivo Nike, vec godinama. Ajd da slikam pa da okacim

Xe

Ja kao Dada, imam patike komada jedan, i to mi je za vikendicu, mada tamo odmah obujem klompe. Navikla mi se noga na stikle.
Za planinarenje imam "Planikine" gojzerice vec godinama :)
A, da. PAtike su crne, neke kao za aerobik "ribok" salje mi ih tetka iz USA vec godinama isti model. Posto nisam kicos, ne marim :)
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL