letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

Dacko

#1560
Super. Snašla sam se. Prvo sam pogledala rođendanske, ona sa Anom i Cici mi se naročito sviđa jer ste sve lepo ispale, a onda sam zastala kod tate i ćera u vodi... :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: Pa spavalice, pa ti i Una kao preslikane, Iva i maca... Mnogo, mnogo ste lepi na svim slikama. :love32:

Zumbulice, meni se pak ispostavilo da mi upravo taj osećaj kvari odmor. Dvaput sam već pokušala da ponovim odmor, zbog mojih muških koji vole taj povratak kao i ti, jednom na Tasosu i jednom na Kasandri. i oba puta sam bila nezadovoljna što je izostao osećaj strepnje i avanture, koji je meni očito bitan na letovanju. Zato ubuduće ponavljam samo odmore na Zlatiboru, jer tamo ja ionako obično deo dana radim, ali na more idem samo u novo mesto, makar bilo i gore.

Lani

Dacko hvala draga  :bighug: :kiss1:
Zumbi  :girl_in_love: jao ja ti još ne poslah onih par slika na kojima imam Emu.  :-[

Dacko, pitaj sve što te zanima.  :kiss1:

Summer

Nemamo jos temu 2015  :o :o sta nam je ove godine  :baba:

ja danima pretrazujem, svako vece provedem na drugim plazama  :rofl:

htela  sam opet nesto blizu plaze, da je lepo, a nije mnogo skupo, da nije na kasandri ni tasosu, dosta nam je bilo po 2 godine za redom. razmatrala sam sitoniju, ali nisam mogla da spojim da mi se svidja mesto, apartman, lokacija...svideo mi se jedan koji nude za 90 eur dnevno u junu, bas preterano   :stop:

osim sitonije, razmatramo pilion, svidja mi se onaj vranin smestaj od prosle godine, ali iz agencije su poslali upit da vide da li ce primiti bebu u studio  :crazy: nije lako naci smestaj sa troje dece  :rofl:


David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

moma

I ja isto cekam temu :D
Ne znam sta bih...
Znam samo da je opet termin sredina jula
Razmisljam opet o Nea Rodi, ali bih radije nesto tako na nekom drugom mjestu, mada ovo ispunjava sve sto mi treba...

Margarita

#1564
pa sta cekate, otvorite :baba: kad vec planirate :clap:

EDIT: otvorila sam vam temu :rofl: