letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Quote from: Lani on May 16, 2014, 02:55:38 PM
Ma da a i u Grčkoj jun uvek bude topliji nego kod nas.
Gresis sinko   :lol:
Anelore, odlepsace vec sledeceg vikenda  :bighug:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

kalimero

Quote from: veki on May 16, 2014, 09:48:00 PM
qq gledam ovo napolju, a svekiji odose na more u ponedeljak  :crazy: Dobilo mi dete nagradu pa da iskoriste, a koliko vidim prognozu i vreme ce ih posluziti, samo da i nas jul posluzi :D

samo da uspeju da otputuju do mora......  :think: a za ostalo verujem da ce uzivati  :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Ja bih rekla da je ova statistika tacna ali berujem da je sve uracunato po osobi. Britanci kad idu van zemlje na ta egzoticna mesta, decu iz skola ne mogu da povuku pa nema vansezone a od dana kad pocne raspust cene aranzmana i letova skoce za do 50%

jel

Pitanjce - treba mi hotelcic u solunu
Nista specijalno, da presecem put, bitno mi je da je u centru centra
Ne mogu da pesacim sa Z
I da ima parking

Koji sajt da gledam booking ili b&b  :think:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Nanny Ogg

Jel, mi bili letos 1 noc u ovom
http://www.booking.com/hotel/gr/emporikon.en-gb.html?sid=fa8aeca9de3b7a8192ac65574472ca6b;dcid=2

Na super je mestu, ima parking, nije skup. Dorucak 'nako, nista spec. Jedino sto im je ulaz nekako glupav, mora da se popne uz neke prilicono strme stepenice, ne znam dal bi Z to bio veliki problem  :think:

Al ako ti taj ne odgovara, pogledaj jos malo po bookingu

Ajte zene, ne dram'te

cici

Ne znam sto mi lose izlazi link. hotel je Le Palace.

jel

hvala devojke   :flower:

gledala sam po bookingu
napravila uporednu tabelu u excelu  :lol: parametri cena/parking/dorucak/lokacija  :girl_haha:

ovo sa parkingom me skroz zbunjuje, ne isplati mi se da se parkiram u garazi - to je sigurno 15eur/dan
ili po satu?
free public parking - koliko je to realno da nadjem mesto
i ko zna, kako uopste funkcionise parking sistem u solunu? ima zona kao kod nas ili?
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Vila

pazi, mi smo jesenas na putu za Istanbul noćili u Solunu u hotelčićima u ulici Egnatia, u uicama okolo imaš parking mesta, samo mora da se malo voza okolo dok ubodeš da je van zone. rezervisali smo ih na bookingu, bili su baš povoljni
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

moma

Mi smo se parkirali u garazi pored Bijele kule. Garaza je podzemna, na njoj je teniski teren :D navigacija vodi do nje. Kod kule se ne ide dalje uz more nego kod smomenika blago lijevo (racva) i nakon 50 metara je garaza. Sjajna je. Prosle god je prvi sat bio 4 eura, dalje nesto nize...

moma

Ovo kontam da se parkirate, pa ako vam je mnogo da auto tu bude 24h, prosetate ti i vuki okolo i vidis gdje na ulici ima slobodno, a ima svuda okolo, cak i tik do garaze...

kalimero

uh, to 4eur/sat zvuci bas mnogo.,...
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Jel, ja sam zaboravila gde idete... što morate da pravite pauzu u Solunu?  :think:
Od hotela u Solunu sam bila samo u Holidej inu ali vidim da si dobila već neke dobre predloge.

cici

Unabebili

a da ostavis ceo podatak, recimo gde?  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/