Main Menu

letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Ma šta će im plaža i šetalište, oba su krš neviđeni. Dojran je za mene samo da se prespava.

kalimero

Stari Dojran je meni em lepsi od novog, em ima da se proseta, em je hrana fenomenalna!!!!!!  :good:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

veki

LAni jesi li bila prosle godine

Svake godine se vraca nivo jezera jer je UNESCO zabranilla Grcima da ga prazne, Makedonci se stvarno trude da mu vrate dobar glas. Prosle godine ni plaza nije bila losa, ni kafici, a klopa i cene veruj mi posle ispraznjenih dzepova u Grckoj pravo osvezenje. Da se ne lazemo ni ja ne bih tamo bila duze od ona 3-4 dana godisnje i ne bih ga bas birala kao primarnu destinaciju za letovanje, ali za sve ostalo je ok, i da ima samo setaliste u Starom Dojranu, a za one sa dubljim dzepom prosle godine je otvoren i hotel Romantik (isti gazda kao i sa onog drugog koji je na pola makedonije)

Dawn

disco2000

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Veki nisam, pre 2 godine smo išli malo da se prošetamo, prošle godine smo stigli kasno uveče, samo se sručili u krevet pa ujutru odmah produžili put.

Dawn  :clap:

jel

Hvala Lani puno kiss
Nesto teze hvatam net, evo me na plazi nocu
Tu  je najbolji signal lol
My name is Luton, Robin Luton :lol:

veki

Glitter

Malac se javio iz Stavrosa, more toplo kao bara

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

moma

Super Dawnici! Super malac!

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.