Main Menu

Tenis 2014

Started by Lani, January 13, 2014, 07:39:47 AM

Previous topic - Next topic

maripoza

Nisam uspela da odgledam do kraja, napustila sam ih :lol: krajem 2. seta. Bilo je gusto, steta za Halep.
Old enough to know better, but too young to care.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Da, bilo je gusto do samog kraja. Dobra je Halep, ako ostane u fokusu  :lol:, što bi rekli naši komentatori kad krenu da prevode strane izraze, biće dobra.
Mi ćemo sutra da budemo kod svekija za vreme muškog finala, ima da izvršim harikiri od mog svekra i njegove teniske ekspertize i analize za vreme meča.  :crycry: :lol:

Xe

Quote from: Lani on June 07, 2014, 09:06:57 PM
Da, bilo je gusto do samog kraja. Dobra je Halep, ako ostane u fokusu  :lol: , što bi rekli naši komentatori kad krenu da prevode strane izraze, biće dobra.
Mi ćemo sutra da budemo kod svekija za vreme muškog finala, ima da izvršim harikiri od mog svekra i njegove teniske ekspertize i analize za vreme meča.  :crycry: :lol:
:music: :girl_haha:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

kalimero

mi na placu, nemam tv, mogu samo na radiju da slusam ili da gledam rezultat na netu...... Ajmo Noleeee :clap:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maripoza

Sta on onoliko psuje? Utisan mi trenutno TV, nisam ukacila da li psuje sebe ili nekog drugog. :lol:

kalimero

koji je rezultat......?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

1-1 u setovima i 4-1 za Nadala u 3. setu.  :hm:

edit: I 6-2 treći set. Strašno... gledate li vi ovo?  :wall:

stacka

Ja slusam, ne gledam... i bolje sto ne gledam, ocigledno :crycry:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Bolje da znaš. Negde krajem 2. seta sve je otišlo u Honduras.

maripoza

Nesto se on sav smotao pred kraj drugog seta. Nisam slusala komentatora, ali mi se u par navrata ucinilo da mu je lose. U ovom poslednjem setu je bio ok, do pred kraj.
Ne sad da mu smisljam izgovor, nego je jedno vreme bas cudno izgledao, a ne mora da znaci da je to uticalo na igru.
U svakom slucaju, nikako do RG titule.
Ali dobro, bice valjda nekad i to. :)

Xe

Nisam gledala, ali nisam ni razočarana. Biće tu još megdana  :clapping: :clapping:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

nelly

Nisam ni ja gledala ali sam pratila rezultat
preko interneta i pojela se ziva
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Lani

Ja sam razočarana, em mu opet izmače RG, em 1. mesto.  :ljut:
Ali verujem da će se vratiti na 1. mesto do kraja godine, još samo da razbije ovaj maler sa GS finalima.  :)

senka

negde mm pročitao da je povraćao između setova, očigledno nije bio ok
ali me je fascinirao onoliki aplauz  :love32: :girl_cray:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama