Main Menu

Tenis 2014

Started by Lani, January 13, 2014, 07:39:47 AM

Previous topic - Next topic

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

senka

da, ja sam to propustila
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

kalimero

Lani, al sad ima nesto oko 200 poena razlike, je l da? to ce da stigne, trebalo bi vec na nekim od sledecih turnira.....rafa svasta osvojio prosle godine  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Rafa ima sad dosta toga da brani u narednih par meseci (osim Vimbldona, gde je izleteo u 1. kolu  ;D) ali posle, od jeseni do kraja godine Novak ima gomilu poena da brani. Pretpostavljam da će disati jedan drugom za vrat do kraja godine, koji god od njih da bude prvi.

rafa

Meni je toliko ocigledno bilo da je njemu fizicki lose I imala sam utisak od drugog seta da ne igra ni sa 30% svojih fizickih mogucnosti....nije bilo pobednickog duha, stisnute pesnice, samo ona polu ocajna faca  :(

A cinilo mi se u par mahova
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Bilo kako bilo, bice RG I dogodine, a ocekujem povratak na prvo mesto svakako ove godine.  :clap:

Nista rafa nije briljirao juce, jednostavno igrao strpljivo na greske I lose stanje Novaka  :innocent:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

maripoza

Da, i ja sam tek naknadno cula da je povracao. Licno sam videla samo onu scenu kad se zateturao pri pokusaju da sedne na stolicu.

Jeste, i ja sam imala utisak da obojica mogu da igraju mnogo bolje od onoga juce.
Old enough to know better, but too young to care.

Lani

kalimero

konacno izasao..... :clap:
nole je prvi nosilac, je l da?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maripoza

Trebalo bi da jeste. Rekose da se racuna prema posebnoj formuli (mecevi na travi) pa zato. Ja za to uopste nisam znala do sada.

Lani

maripoza

Slicno mu dodje kao i za RG. Opet ima Congu i Gulbisa i svom delu zreba. Tu je i Verdasko.

Lani

I Berdih, pa Šardi, pa Čilić... stvarno isti žreb kao za RG.  :crazy:

monochrome

neverovatno, koliko ani ivanovic ne pristaje sminka :no:

Lani

Ona stalno forsira neke tamne karmine, neki šatro vamp fazon a najbolje bi joj bilo što prirodnije, em je mlada em je prirodno lepa.

monochrome

Quote from: Lani on June 20, 2014, 10:05:34 PM
Ona stalno forsira neke tamne karmine, neki šatro vamp fazon a najbolje bi joj bilo što prirodnije, em je mlada em je prirodno lepa.

apsolutno!
ja je videla u nekim novinama...total nasminkana, pa usporedjujem...kad je onako prirodna, na terenu, bas je slatka :girl_in_love:
nekom bas ne stoji sminka i gotovo....