Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Started by senka, February 05, 2014, 11:24:41 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Quote from: Elanor on October 09, 2015, 09:44:37 AM
pa to :rofl:
mislim, retko ko ima para za svaki slucaj. a i redovan sistem ne funkcionise, ocigledno.
pa da

ja ovde sa privatnim osiguranjem kod istog lekara idem, samo preko reda :lol: isto mi se vata :lol: a da je jeftino nije

Elanor

ovde privatno sluzi za to da mozes da budes sam u sobi u bolnici (a ne u dvokrevetnoj ili cetvorokrevetnoj), otprilike.
doduse, mi arcimo dental, tu zaista svake godine potrosimo puno vise nego sto uplatimo, ali vidim i njihovu racunicu - to je dodatno osiguranje kod naseg socijalnog, a ako i potrose vise na nase zube, verovatno je racunica da ce potrositi manje na neke druge bolesti kasnije.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Unabebili

Quote from: Elanor on October 09, 2015, 11:06:10 AM
ovde privatno sluzi za to da mozes da budes sam u sobi u bolnici (a ne u dvokrevetnoj ili cetvorokrevetnoj), otprilike.
doduse, mi arcimo dental, tu zaista svake godine potrosimo puno vise nego sto uplatimo, ali vidim i njihovu racunicu - to je dodatno osiguranje kod naseg socijalnog, a ako i potrose vise na nase zube, verovatno je racunica da ce potrositi manje na neke druge bolesti kasnije.

:girl_cray: meni nezamislivo u srbiji
bez da prodam bubreg i to platim  :girl_haha:

dental je za zubice osiguranje?
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

Da i ovde privatno podtazumeva da si sam u sobi da se malo vise polome oko tebe na porodjaju
Da iz urgentnog brze zavrsavas analize
Ovde je dental skup i sa privatnim osiguranjem

kalimero

evo, bila ja onu jednu noc u porodilistu, ni kriva ni duzna u apartmanu .... plasila sam se da me ne zaborave tamo  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

emge

Ja na Zvezdari sama u dvokrevetnoj... nije bila navala na baby friendly :lol:

NenaS

Ja sam ponovo počela da razmišljam o privatnom kod Uniqe sad kad je Ana dobro. Malo mi je laknulo i finansijski pa bih probala bar jednu godinu. Čekam da Una krene - pa da vidim njena iskustva.
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

NenaS

U porodilištu sam, sa Jokom, bila u osmokrevetnoj sobi, neprocenjivo iskustvo :hm: Ostala dva puta u standardnoj, četvorokrevetnoj...
Aleksandra   14.09. '87.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Unabebili

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

AnaK

Janko 23.7.2002.

NenaS

Una, kad počinješ da trošiš ovo tvoje?

Za Senku :clap:
Aleksandra   14.09. '87.

Unabebili

Quote from: NenaS on October 12, 2015, 06:03:18 PM
Una, kad počinješ da trošiš ovo tvoje?

Za Senku :clap:
bila sam danas da uplatim trecuratu i da mi izdaju mju karticu

karticu su poslai pre dve nedelje postom i nije stigla...pa ce damidonesu na kucu novu

prakticno mogu od danas da koristim osiguranje;)

senka

stigla mi uniqa kartica
od 15.12 mogu da je koristim

mm-u i deci neće produžiti Wiener iako nisu potrošli 20-25% predviđene sume
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama