Hoce li neko da ucestvuje u fokus grupama?

Started by NikkiL, March 18, 2014, 10:42:49 AM

Previous topic - Next topic

NikkiL

Ako je neko zainteresovan ili znate nekoga ko bi hteo da ucestvuje i malo zaradi -  imamo za vikend u nedelju fokus grupe u Beogradu pa tražimo učesnike. 2 sata fokus grupa 1500 dinara (i pice i grickalice  :) )

Kriterijumi : Treba da zivite na NBGD, da konzumirate iskljucivo flasiranu vodu za pice, i imate primanja preko 50000 dinara. Starost 25 do 65 godina.

Ako znate nekoga javite mi se ovde, porukom ili na FB, telefon...

grupe su sledeće: 12h-14h (55-65 godina),15h-17h (40-55 godina),18h-20h (25-40 godina).

Takodje, posto mi generalno imamo fokus grupe za koje se placa ucesce ako je neko zainteresovan za tako nesto ili znate nekoga javite se da vas ubacim u bazu podataka i onda sa te liste prvo zovemo one koji odgovaraju kriterijumima... fokusi su najcesce vikendom u specijalnim situacijama popodne radnim danima....
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

rafa

A sta se radi u tim focus grupama?  :) Konkretno u ovoj nedeljnoj.

Ne pitam zbog sebe, nego in general. :lol:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

NikkiL

Dodje se u fokus studio (u BG je u Vojvode Milenka, u Fininom komsiluku), to je grupa od 8 do 10 ljudi plus moderator koji postavlja pitanja. Kada je npr voda u pitanju pitace oko navika pijenja vode iz flase, zasto je piju isl, bice nekih ocenjivanja dizajna i logoa i tako... postavljaju se pitanja i ljudi odgovaraju. Sedi se, dobiju se sokovi i nesto za grickanje, ima jedna pauza posto sve zajedno traje oko 2 sata, i dobije se za ucestvovanje ili novac ili neki poklon u zavisnosti od toga sta se radi...

eto otprilike tako  :)

(inace drzimo ih i u NS, Nisu i Kragujevcu po potrebi tako da ako nekoga znate iz tih gradova ko je zainteresovan da ga imamo na listi za fokuse prenesite...)

CyberPsihologija Blog

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

Margarita

mene je jedno vreme zvala neka devojka za te grupe (od neke skolske mama prijateljica) i nekoliko puta sam bila u ciljnoj grupi, ali nekako se nikad nije realizovalo :rofl:
ili otkazu grupu, ili ja ne budem tu... na kraju je prestala da me zove :girl_haha:

Finalina

Quote from: NikkiL on March 18, 2014, 12:18:54 PM
Dodje se u fokus studio (u BG je u Vojvode Milenka, u Fininom komsiluku), to je grupa od 8 do 10 ljudi plus moderator koji postavlja pitanja. Kada je npr voda u pitanju pitace oko navika pijenja vode iz flase, zasto je piju isl, bice nekih ocenjivanja dizajna i logoa i tako... postavljaju se pitanja i ljudi odgovaraju. Sedi se, dobiju se sokovi i nesto za grickanje, ima jedna pauza posto sve zajedno traje oko 2 sata, i dobije se za ucestvovanje ili novac ili neki poklon u zavisnosti od toga sta se radi...

eto otprilike tako  :)

(inace drzimo ih i u NS, Nisu i Kragujevcu po potrebi tako da ako nekoga znate iz tih gradova ko je zainteresovan da ga imamo na listi za fokuse prenesite...)

:punish: ... bas da vidim kada ces da se javis  :baba:

NikkiL

Hocu hocu sada ako dobijem zivot i vreme i zdravlje nazad posle 3 meseca pakla zvanog izbori...  :wall:
CyberPsihologija Blog

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

emge

skroz se uklapam u profil, ali nemam ta dva sata.

evo može neko umjesto mene, daću mu odgovore na pitanja unaprijed :lol:

gasha

mozes mene da zoves, kad bude prilike
mm je isao jednom , bilo je pivo u pitanju
trenutno ni jedno od ovog trazenom nezadovoljavam  ;)
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Xe

Ja se uklapam samo u poslednju stavku  :lol:  ali ako nekad zatreba NS, tu sam  :flower:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

NikkiL

U narednih mesec dana cemo praviti bazu za fokus grupe pa cu vam poslati onda linkove da se upisete  :kiss1:
CyberPsihologija Blog

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

Pepi

Hocu i ja  :) a i mm. za neke naredne, u ovu se ne uklapamo.