Main Menu

Brci i kako ih sučete

Started by MissL, June 15, 2014, 05:26:12 PM

Previous topic - Next topic

dmi

sta je u toj kremi? ja imam dve iz trudnoce i mogle bi da se spale ali ja nestno nisam bas za to resenje
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

linga

ja ih promenljivo imam nekad ništa ,a nekad crne, s leve strane više, zašto ne znam  :rofl: Skinem onim trakicama za hladnu depilaciju, ali isključivo uveče jer mi je koža nežna pa taj deo bude crven. Za fleke nemam ideju,  sem da ideš na neki kozmetički tretman izbeljivanja, na proverenom mestu  :think:

kalimero

ja isto sa trakicama skidam....nekad rade bolje nekad gore, verovatno ima neke veze sa ciklusom, ili ja tripujem.....  :think:

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Xe

Quote from: linga on June 16, 2014, 07:18:47 AM
ja ih promenljivo imam nekad ništa ,a nekad crne, s leve strane više, zašto ne znam  :rofl: Skinem onim trakicama za hladnu depilaciju, ali isključivo uveče jer mi je koža nežna pa taj deo bude crven. Za fleke nemam ideju,  sem da ideš na neki kozmetički tretman izbeljivanja, na proverenom mestu  :think:
Meni jačina dlaka zavisi od ciklusa, ako je anovulatoran, onda se u drugom delu ciklusa pojačaju. Pritom mi je dlakava desna strana tela, a leva ne toliko. To je naročito vidljivo na licu
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

AnaK

Quote from: dmi on June 16, 2014, 05:33:02 AM
sta je u toj kremi? ja imam dve iz trudnoce i mogle bi da se spale ali ja nestno nisam bas za to resenje

Iskreno, nemam pojma. A nisam sigurna ni da deluje na baš stare fleke, moja mama je potrošila tubu na rukama, bez uspeha. Ova dr kod koje sam radila hemijski piling kaže da je laser brz i efikasan  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

dmi

Quote from: AnaK on June 16, 2014, 09:08:19 AM
Iskreno, nemam pojma. A nisam sigurna ni da deluje na baš stare fleke, moja mama je potrošila tubu na rukama, bez uspeha. Ova dr kod koje sam radila hemijski piling kaže da je laser brz i efikasan  :kiss1:

tnx. znam za laser ali se iz ne znam kog razloga dvoumim. svi sa kojima sam pricala imaju bas dobra iskustva a i uverila sam se licno, mama od jedne tesine drugarice iz razreda je skinula nekih 10tak sa lica  i jesu delovale grozno u spaljenoj fazi ali sad joj je lice ekstra. doduse poprilicno je platila taj tretman mislim nsto oko 500 kinti

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Ovde je to neuporedivo jeftinije. Verujem da su rezultati dobri. Svakako možeš da probaš nešto za izbeljivanje, ima milion vrsta, a laser kao poslednje rešenje  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

maggie

koristim one lycia trakice, a posle njih obavezno Nivea baby Zinc kremu (onu protiv ojeda  :girl_haha:) da se ne bi pojavile bubuljice.
Sonja 18.1.2004
Aleksandar 14.1.2008

Unabebili

ja nikad nisam depilovala brke, nemam vidljive  :-[
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

MissL

Ja sam bas mogla i da preskocim :girl_sigh:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

Summer

Quote from: Unabebili on June 16, 2014, 01:49:46 PM

Ni ja. Ali mi se u trudnoci sa Sarom pojavila bas tamna fleka iznad gornje usne,celom duzinom. Slikala se tog leta za lk u tb i mm mi kaze-bas si slatka,mali moj brkajlija :girl_haha:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

dmi

Quote from: Unabebili on June 16, 2014, 01:49:46 PM
jao ni ja :clap:
to mi je jedini deo tela koji nisam depilirala ahahahahahah

Unabebili

jesi okacila onu kremu koju ti koristis ovde?
ako nisi, okaci, valjace kao preporuka  :good:

malo sam glednula sastojke i dosta dobro su ukombinovani  :good:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/