Main Menu

Brci i kako ih sučete

Started by MissL, June 15, 2014, 05:26:12 PM

Previous topic - Next topic

MissL

Iliti depilacija nausnica, ali ja to stvarno ne mogu tako nezno da nazovem :lol:

Elem, posle godina izbegavanja da ih depiliram, posvetljivanja hidrogenom i, najcesce, ignorisanja te cetiri dlake, odlucila sam da ih se resim, ali ocigledno ili u pogresnom trenutku ili u pogresnom salonu :wall:

Sad umesto dlaka, imam crnu fleku u obliku brkova, koja je tu mesecima. Da ne pricam koliko ih sad raste, mada nije problem, kad vec imam fleku :wall:

Ukratko, ne znam sta da radim. Dakle, treba mi:

1. Efikasno resenje za fleku, a ja naravno ocekujem da vi to znate, jer sve znate :kiss1:
2. Na koji nacin ubuduce da ih skidam i cime.

Ako ne bude nista od ovoga onda pod
3. Na koju stranu je najbolje da ih teram :rofl:

Na nogama imam sest dlaka, ali zato na licu 600. Pitam se ko je pogresio  :crycry:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Posto nisam dobila obecanu sliku fleke, ovako napamet - protiv fleke neku kremu za izbeljivanje istih + zastitu od sunca.
Skidam, povremeno, tu me bog pogledao, hladnim voskom, a tebi bih preporucila epilaciju.
Janko 23.7.2002.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

MissL

Stiv 24.11.2003.

Xe

Za razliku od brade  :crazy: , brkova nemam  :clap:  Ne znam kakvu su fleku mogli da naprave osim gljivične infekcije, a to bih mazala Tridermom desetak dana za svaki slučaj. Izbeljuj i čekaj jesen pa na epilaciju, drugo rešenje, a da je efikasno, nema :bighug:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

vojka

A kako su ti ih skidali u salonu  :think:
Pa je ostala fleka
Od voska najverovatnije je inf I moze da prodje na triderm mast
Ako je epilacija, onda ce tesko da se fleka skine, tad probaj ovo sto Anak kaze
Ja moje skidam onim trakuvama od voska za jwdnokratnu upptrebu u kucnim uslovima
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Xe

Trebalo je da studiram medicinu  :lol:  a mrzelo me  :lol:

vojka

Quote from: Xe on June 15, 2014, 07:38:08 PM
Trebalo je da studiram medicinu  :lol:  a mrzelo me  :lol:
jos nije kasno  :turpija:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Xe

Da diplomiram časkom kod Miće u London  :lol: 

vojka

Quote from: Xe on June 15, 2014, 07:43:24 PM
Da diplomiram časkom kod Miće u London  :lol:
ma kakvi, regularno stusiranjw  :baba:
Meni Tata I Dan danas zna da kaze da nije kasno da se predomislim I upisem drugi fakultwt  :lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

MissL

Imam ja neke dve fleke na licu, o kojima sam davno prestala da razmisljam, nekako sam ih uvek povezivala sa suncem/suncanjem kad sam bila klinka, jer su se odjednom pojavile i nisu se mrdnule. Mozda sam i posle ovoga izasla na sunce odmah i to je to. Radila mi je toplim voskom. Nije mi palo na pamet da moze da me zakaci nista slicno :hm:

A ta epilacija? Jel' radio neko? Isto nekoliko puta pa ih se resis ako imas srece? Vidim da nema garancija.
Jedino sto moram da furam brkove mesec dana pre toga :lol:
Stiv 24.11.2003.

Xe

Ne furaš brkove nego ih briješ na kratko, takoreći štucuješ  :turpija: :lol:

MissL

Stiv 24.11.2003.

dmi

Quote from: vojka on June 15, 2014, 07:45:04 PM
ma kakvi, regularno stusiranjw  :baba:
Meni Tata I Dan danas zna da kaze da nije kasno da se predomislim I upisem drugi fakultwt  :lol:

:lol:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Ja pre mislim da je neka fleka 'termičkog' porekla, kao od sunca. Ne moraš da briješ brkove, ne brigaj. Ali ni da ih skidaš. To je tako mala površina, verujem da ovde gde ja radim košta 450 din, možeš da radiš i češće, ali to tek najesen  :kiss1:
Janko 23.7.2002.