Odevne kombinacije i kombinovanje sa nakitom i cipelama

Started by Lani, August 30, 2014, 10:03:14 AM

Previous topic - Next topic

monochrome

ja ne bih kardigan...meni se licno svidja onaj ogrtac sa pocetka i mislim da ce dobro da ti stoji...

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Glitter

AnaK

I meni se čini da je izvorna opcija lepršavija, kamuflažnija. Opcije sa sakoom su meni uvek 'strožije'. ALi nije loše da, pošto već imaš vremena, odeš sa haljinom po prodavnicama koje nude opcije, da isprobaš, pa onda imaš jasniju sliku šta bi ti radije (pa da to pojurimo na povoljnijim mestima) :kiss1:
Janko 23.7.2002.

monochrome

ja licno tu ne bi nista dirala...meni je jedino tasna engima...ne znam kakvu bih...devojke kazu pismo, ti kazes da si kruska, znaci...pismo...samo meni cudno jer uvek vucem neke ogromne boho torbe  :girl_haha:

Glitter

Quote from: monochrome on April 20, 2015, 09:45:06 PM
ja licno tu ne bi nista dirala...meni je jedino tasna engima...ne znam kakvu bih...devojke kazu pismo, ti kazes da si kruska, znaci...pismo...samo meni cudno jer uvek vucem neke ogromne boho torbe  :girl_haha:
ma ne vuces ih po vencanjima, pogotovo ne u uk  :girl_haha:

monochrome

i ja mislim da je ona prvobitna kombinacija savrsena za tvoju gradju trenutno ;)

monochrome

Quote from: Glitter on April 20, 2015, 09:46:02 PM
ma ne vuces ih po vencanjima, pogotovo ne u uk  :girl_haha:

eeeeeee, ne znas ti na kakva ja vencanja idem :lol: :lol: :lol:

Glitter

a na konto kardigana/sakoa/kaftana ja bih pashminu u drap ili beloj boji

Glitter

monochrome

uglavnom hand fasting ceremonije, pa prijemi pod vedrim nebom... tako da :dog: :lol:

Glitter

NenaS

Quote from: monochrome on April 20, 2015, 09:45:06 PM

Neću veliku torbu, neću veliku torbu, neću veliku torbu, neću...  :girl_cray2:

:lol:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

monochrome