Odevne kombinacije i kombinovanje sa nakitom i cipelama

Started by Lani, August 30, 2014, 10:03:14 AM

Previous topic - Next topic

NenaS

Quote from: MissL on April 21, 2015, 04:16:12 PM
Prvo i osnovno: treba ti samo dobro raspolozenje!
S tim u vezi :lol: treba da obuces ono u cemu se osecas dobro, sto je ocigledno kaftan, a ne marama/esarpa, bez obzira na to sto cemo se svi mi ovde razmahati, a ti treba ipak u nekom trenutku da stignes na to vencanje. :D
Drugo
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

te bih ja, s tim u vezi :lol:
predlozila mindjuse i narukvicu/ce, mada njih i ne moras, jer mi se cini, ako je kaftan isti kao sto sam ja nekad imala, da se on vezuje na grudima? U tom slucaju ja ne bih ogrlicu.

Imas kratku kosu, mindjuse ce da budu pun pogodak. Mozda ne one, ako ne idu, napravicemo neke druge pa ce do svadbe da stignu.
I tako...

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Kaftan se vezuje na grudima, ali sam ja to htela da zanemarim i da ipak stavim neki nakit (koji će, jelte, vizuelno odvlačiti pogled od ...khm...donjeg dela... :-[) Mindjuše su super ideja, kao i narukvice.
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.

monochrome

NenaS

Razmišljam vredi li dati 1.000din za nju i promeniti koncept.  :think: Deluje mi baš svečano.
Aleksandra   14.09. '87.

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

Lani

Neno, meni je ova haljina najbolje od ovog što si predlagala, ja ne bih mnogo razmišljala.  :)

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

NenaS

Quote from: AnaK on April 22, 2015, 10:18:01 PM
I meni se baš dopada  :good:
A šta bi preko?

E to je problem :girl_sigh: Kaže ova koja prodaje haljinu da su ove prugice sivkaste. Imam neki ''šanel'' u sivoj boji, svečan je kao (mada mi je sad malo komotniji), ima neki vez od gajtana po njemu, ali nemam blagog pojma da li bi se to slagalo. :think:

Boja je kao na drugoj slici.

I imaću ovo, kad stigne:

Ali to je više bež nego sivo...

A sviđa mi se i ova - ona je braon/maslinasta i bež:

Za nju nemam cipele.

Ma pojma nemam...
Aleksandra   14.09. '87.

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.

anelore

Neno, daj još neki link za to što gledaš na Limundu.
Meni se ova crna haljina mnogo više dopada od prve kombinacije, i nekako mi se čini da uz nju, a možda i inače, ne moraš po svaku cenu da probaš da se sakriješ iza nekih dugih kaftana, ima dosta drugih opcija koje mogu da izgledaju sasvim OK da te ne prekriju skroz i da izgledaš moderno, kao prava mansardska tetka  :girl_in_love:
Što se cipela tiče, one koje si planirala uz prvu će se lepo slagati uz ovu crno-sivu haljinu. Ovaj sako ti deluje mnogo plavo na fotografijama  :crazy: i mislim da bi možda previše progutao haljinu, za koju mislim da bi ti odlično stajala. Na tvom mestu ja bih poslušala Kali i Cici i uz ovu haljinu birala pašminu, ne nužno u crnoj ili sivoj boji, i uz one cipele koje si prve postavljala, MissL minđuše, neku narukvicu i malu tašnu možeš da izgledaš fenomenalno.

monochrome

sve se slazem sa anelore...i ja bih pasminu uz ovu drugu haljinu...onako, jednostavno preko ramena :good:

NenaS

Quote from: anelore on April 23, 2015, 10:46:10 AM
Neno, daj još neki link za to što gledaš na Limundu.
Meni se ova crna haljina mnogo više dopada od prve kombinacije, i nekako mi se čini da uz nju, a možda i inače, ne moraš po svaku cenu da probaš da se sakriješ iza nekih dugih kaftana, ima dosta drugih opcija koje mogu da izgledaju sasvim OK da te ne prekriju skroz i da izgledaš moderno, kao prava mansardska tetka  :girl_in_love:
Što se cipela tiče, one koje si planirala uz prvu će se lepo slagati uz ovu crno-sivu haljinu. Ovaj sako ti deluje mnogo plavo na fotografijama  :crazy: i mislim da bi možda previše progutao haljinu, za koju mislim da bi ti odlično stajala. Na tvom mestu ja bih poslušala Kali i Cici i uz ovu haljinu birala pašminu, ne nužno u crnoj ili sivoj boji, i uz one cipele koje si prve postavljala, MissL minđuše, neku narukvicu i malu tašnu možeš da izgledaš fenomenalno.

Nije crna, teget je, teget/siva.
Aleksandra   14.09. '87.