Odevne kombinacije i kombinovanje sa nakitom i cipelama

Started by Lani, August 30, 2014, 10:03:14 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Ja se slažem sa mono, ne bih ni ja ovu ogrlicu na ovu haljinu zbog te čipke, samo narukvice i neke lepe, viseće minđuše.

Pepi

hajde i meni pomozite savetima, šta da obujem na ovu haljinu

Čizme? Cipele? Mogu li neki kardigan u boji preko? Nakit? Ja sam skroz netalentovana za oblačenje  :crycry:

monochrome

pepi, meni bi uz tu haljinu isle nude klasicne stiletto...ili crvene...nesto ne mogu da zamislim kardigan preko toga, ni nakit, a ne znam ni kakva bi torba isla...sad ce ove nase fashionarke :girl_in_love:

monochrome

monochrome

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

Quote from: Lani on November 14, 2014, 04:38:10 AM
A mora li baš ova haljina  ;D ili si otvorena za predloge i oko toga?
Slatka je haljina, da me ne razumeš pogrešno, ali je preozbiljna (i predugačka), ipak je povod relativno zabavan (iako je office party i dres kod takav kakav je). Ja bih nešto što je više uz telo za početak i neku vedriju boju. Ovo su bridesmaid haljine  :lol: ali čisto da ilustrujem na šta mislim.

Predlog za nakit mi se sviđa, sandale i torbica u boji šampanjca npr, to ide uz sve a dovoljno je svečano za tu priliku.
divne su ove prve dve , divne  :girl_in_love:

Margarita

glitt, prosto da ti dodje da nas vodis na vencanje kao deveruse :girl_in_love: :girl_haha:

Glitter

Quote from: Pepi on November 14, 2014, 10:21:10 AM
hajde i meni pomozite savetima, šta da obujem na ovu haljinu

Čizme? Cipele? Mogu li neki kardigan u boji preko? Nakit? Ja sam skroz netalentovana za oblačenje  :crycry:
ako ces ogrlicu onda neka viseca masivna, da sija i sljasti  :girl

bubi

Mono ova treca "tvoja " haljina je prelepa  :girl_in_love:
mislim da bi ta plava uz Irinu kosu super isla.
svidjaju mi se i Lani haljine i one zelene sandale  :girl_in_love:

Lani

Quote from: monochrome on November 14, 2014, 10:32:46 AM
sto sam se primila...ko zoranah :diva: :lol: :lol: :lol:

:lol:

Pepi, slažem se sa Monnoh  :rofl: ako nemaš nude cipele, onda crne.
A od nakita, samo neka dugačka ogrlica, skoro do struka ili dugački biseri isto do struka, znate na šta mislim... okačiću slike posle.

Pepi

Imam i bisere i ogrlicu u boji srebra od Ire  :girl_in_love: i ljubičaste grilonke, jedino su mi cipele problem, imam crne ali sa malom štiklom, ne mogu visoku zbog nogu.

bubi

ova je moja, gledajuci Pepinu haljinu pronadjoh i ovu i bas mi se svidja i boja i cena i model.