Odevne kombinacije i kombinovanje sa nakitom i cipelama

Started by Lani, August 30, 2014, 10:03:14 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

AnaK

Šteta je što još nekih odrednica nisu dokumentovali linkom, poput Anđelininog crnog odela. Npr "Nek vam na umu bude slika Diorovog new look-a, odnosno da suknja ne mora da bude uz telo, niti mini da bi izazvala oduševljenje."
Janko 23.7.2002.

Glitter

evo ga dior new look, klasika
meni ovaj tip suknje/haljine uopste ne stoji

a andjelina u onom odelu je bila predivna  :girl_in_love:

Ira

Help needed  :-[
Elem, firma mm-a nas je pozvala na christmas party.
Bice oko 3 i po hiljade ljudi, sve ce da se odrzava ovdje
http://www.australianturfclub.com.au/royal_randwick_events.html
Rekose da ce da bude i red carpet  :crazy: i da je dress code like a hollywood stars  :nokti2:

E sad meni treba vas amin  :D, za ovo sto vec imam za obuci .  :)
Imam ovu haljinu

Od nakita sam mislila swarovski  ogrlica,narukvica i nausnice koje imam
ogrlica je ova;

U tom istom fazonu je i narukvica(ne mogu da je nadjem na sajtu) i nausnice visece sa tim kao kruzicima (ni njih ne mogu  nadjem  :ljut:)

Vase misljenje? Kakve sandale/cipele, torbica?
Nesto bi da razbijem tu crnu haljinu, dali da stavim neki kais i kakav?
Event je 29.11 tako da imam nadam se vremena da se opremim za taj red carpet.

:flower:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Lani

A mora li baš ova haljina  ;D ili si otvorena za predloge i oko toga?
Slatka je haljina, da me ne razumeš pogrešno, ali je preozbiljna (i predugačka), ipak je povod relativno zabavan (iako je office party i dres kod takav kakav je). Ja bih nešto što je više uz telo za početak i neku vedriju boju. Ovo su bridesmaid haljine  :lol: ali čisto da ilustrujem na šta mislim.

Predlog za nakit mi se sviđa, sandale i torbica u boji šampanjca npr, to ide uz sve a dovoljno je svečano za tu priliku.

Ira

Lani  :kiss1:

Pa nebi bas sad da kupujem haljinu  :-[ .
A i inace ne nosim kratke haljine,jer su mi noge pune vena i ne svidja mi se kako to izgleda  :crycry:.
Tako da su to uglavnom maxi dresses.
Ove su divne ali  :crycry:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

monochrome

meni je haljina sasvim ok, ali mi se cini da ova ogrlica ne bi isla uz istu, tj. ja uopste ne bih ogrlicu, nego nausnice i narukvicu...ja bih torbu pismo u ludoj boji, pa u istoj boji i cipele...ili 'pak zlatna ili srebrna varijanta...
znaci...nesto ovako http://static.zara.net/photos//2014/V/1/1/p/1388/301/030/2/w/1920/1388301030_2_3_1.jpg?timestamp=1396028409628
http://www.zarla.co.uk/content/images/thumbs/0000761_Zarla-Green--Designer-Faux-Leather-Clutch-Bag-Green-_250.jpeg
na primer :)

monochrome

ili otrovno zelena, posto to tebi ira savrseno pristaje...pogotovo uz kosu :girl_in_love:

MissL

A sto ne bi kupila haljinu, ne ide se svaki dan na red carpet :ljut:

Najbolje je da se obuces i da slikas, meni se haljina ovako na ovoj gospoji ne dopada i ne znam kako ide sa ovim nakitom, verujem da na tebi haljina bolje izgleda :kiss1:

Pohitaj :nema-veze: sve kod nas mora sa originalnom slikom :lol:

mono bas su slatke sandale
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Margarita

ja sam juce probala one cipele na skracene pantalone, mnogo mi se svidja kako mi stoji
bas sam skromna :rofl:
donela mi sefica i neki nakit (ogrlice od drvenih kuglica) mislim da ce biti ok :good:
mozda cu da se slikam da vidite pre nego sto me ispratite

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D