Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

Dada

Bolji je bio dok krao praline i oblande  :lol: Ovih par dana je jeo pomalo crne cokolade :ces: Vidjecu s njim.
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Lani

Može popodne crnu čokoladu, nek ubaci neku voćku...
Koliko on još uopšte želi/treba da smrša?

Unabebili

Quote from: Dada on February 10, 2015, 03:56:46 PM
Smrsao je 7 kg za 13 dana  :crazy:

ovo je meni alarmantan podatak
ako je otpustio vodu, postavlja se pitanje zasto skuplja toliko vode
ako je izgubio masu, po meni je ovo prebrzo i ekstremno

i ja bih da sam na tvom mestu obustavila njegovu dijetu potpuno,
da vidis da li ce nastaviti da slabi

ako nastavi, onda treba da odradi pregled

obutavila bih svakako, da se ne poklopi nesto sa necim,
a da mislite da je to slabljenje uzrokovano dijetom  :think:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Dada

Ja mislim da ne treba vise, dosta mu je, sa 120 dosao na 113  :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Unabebili

al nek rekne Vojka koju

ja nisam ni malo strucna ni obarzovana na ovu temu
samo pokusavam da razmisljam logicki  :girl_sad:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Dada

Pa sa dijetom je vezano, nego s cim, ako krene po starom vratice tih 7 ocas posla :crazy:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Pa sad kad se disciplinovao za ovo, ne mora da kreće na staro, samo neka "olabavi" nastaviće da mršavi sporije i zdravije.
Janko 23.7.2002.

Deda

Joj, koji bedak mnogo mrsavi  :blink:
Men strah da mu se ne poklapa sa jos necim
Predlog je da izadje iz restrokcije a cinjenica je da ce u 2.mesecu da uspori . Svi sa velikim viskom i oko 120 kila , u prvom mesecu skinu 8 do 10.
Debelom je dijeta katastrofa , pa kako samo voce i jogurt, ovo bre nije rigorozno cim imas raznovrsne namirnice i jedes koliko ti volja .
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

7 kila za 15 jeste nezdravo mnogo. Neka proveri šećer.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Ja se iskreno nadam da se Z.u poklopila promena ishrane i virus, ali stvarno i ako je samo to, treba da uspori.
Janko 23.7.2002.

monochrome

citam sad ovo...razmisljam...iako me je zdrmao gadan virus, ja sam za nekih nedelju dana (ne znam vise ni ja skroz tacno...ima na tricama valjd' post kad saopstavam glitt da je i mene uhvatilo sto i nju) izgubila...sad vec 7 i po kg...da li ja treba stogod od toga i da otpisem virusu ili je moguce da je samo virus i da se ne brinem previse? :think:

AnaK

Ne znam, da ja toliko smršam za tako kratko vreme, prvo bih se oduševila, a onda okrenula lekara da zakažem.
Janko 23.7.2002.

monochrome

Quote from: AnaK on February 10, 2015, 06:15:23 PM
Ne znam, da ja toliko smršam za tako kratko vreme, prvo bih se oduševila, a onda okrenula lekara da zakažem.

mislis da to ne bi trebalo da je bas samo zbog virusa? :think:

Glitter

Ja sam oslabila 7kg od bolesti ali ja znam da danima nista nisam jela te nemam dileme. Da sam bila jos na nekoj dijeti mozda bih se zapitala

monochrome

prvo, izvinjavam se na skretanju sa hrono, ali poklopilo se sa ovim sto pisete, u neku ruku, pa nemojte da se ljutite :flower:

glitt, nisam ni ja jela...znaci, ja sam pila sokove, smutije i otprilike 2 puta stavila nesto u usta...ono...jela mrvice...zalogaj tamo, zalogaj amo...
mada me jeste malo zabrinuo ovakav nagli gubitak tolikih kg-a :crazy:

Glitter

A organizam u bolesti i dalje trazi hranu koju ti ne unosis. Ja tu nemam dileme uopste. A smutiji nisu cvsta hrana. Ja na prste mogu da nabrojim tri obroka koja sam pojela za 14 dana. Ostalo ili sam gladna a ne mogu da jedem ili sam pod temperaturom pa opet ne mogu da jedem i to je to