Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Mono, indivudualno je to, ti bolje znaš prethodnih decenija kojom si brzinom mršavila u periodima kad manje jedeš, ne jedeš, kad se razboliš. Meni lično bi to bio razlog za zabrrnutost, a iskreno zavidim onima koji smršaju brzo i to im je normalno.
Janko 23.7.2002.

monochrome

sta ja znam...nisam ja od onih sto skinu kile u dahu...ako je potrebno da koja ode dole, uglavnom to kod mene postepeno...nesto se ne secam da sam ikad u zivotu gubila 1 kg po danu :crazy:
men' je to nekako normalno za mesec dana...

Lani

Vas dve ste baš mnogo smršale, meni se nikad nije desilo da od bolesti izgubim više od kilo-dve.  :(

monochrome

Quote from: Glitter on February 10, 2015, 06:29:29 PM
A organizam u bolesti i dalje trazi hranu koju ti ne unosis. Ja tu nemam dileme uopste. A smutiji nisu cvsta hrana. Ja na prste mogu da nabrojim tri obroka koja sam pojela za 14 dana. Ostalo ili sam gladna a ne mogu da jedem ili sam pod temperaturom pa opet ne mogu da jedem i to je to

tako i ja...i ovo je prvi virus koji je mene sprecio da jedem, pa makar i deciji obrok...

monochrome

lani, da...nije ovo ni kod mene norma...cak sta vise, ja bas uvek imam, sto'b rekli...zdrav apetit...pa hvalih se nekidan...jos jedna stvar mi je cudna...glitt i ja smo izgubile isto kg-a :crazy:

Dada

Mono, ti si sw razboljela u nedelju, znaci 9 dana. Uradi makar krvnu sliku, mnogo je to kg  :bighug:
Z bio na kafi sa drustvom i evo ga kao novi :crazy: Moguce da je bio u depresiji jer je sjedio kuci tri dana :hm: :lol: Svejedno saljem Mici po cokoladu i nesto id voca, Jovan sve smazao :girl_haha:
Nesto razmisljam, Jovan nam je najmrsaviji u kuci a najvise jede a on je jedini uobrocen, ako npr rucak nije u 2 30 na stolu on ne zna sto ce od sebe  :lol: Doruckuje prije skole, cupne nesto na odmoru, uzina prije treninga i vecera poslije. Znaci 3 obroka i 2 uzine i tako je godinama, sve otprilke u isto vrijeme.
Ako stari ne bude znatno bolje izgledao sjutra ide da vadi ks i samo se  pridrzava satnice ali uz uzinu . obavezno. Odbija da odustane, ne zeli da ispadne manji karakter CAK i od mene :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

monochrome

dado, eno sam nastavila na onoj drugoj temi ;) :kiss1:

bubi

Dado "ne miniraj čoveka" ;)
Nek uvede užinu i sve će biti ok.
:bighug:

Glitter

Quote from: Lani on February 10, 2015, 06:34:40 PM
Vas dve ste baš mnogo smršale, meni se nikad nije desilo da od bolesti izgubim više od kilo-dve.  :(
ja otkad sam na inhalacijama S kaze da izgledam kao stara ja, vratila se boja u lice, ne kasljem do iznemoglosti i pocela sam da jedem. Sta znam

Finalina

Quote from: bubi on February 10, 2015, 06:57:14 PM
Dado "ne miniraj čoveka" ;)
Nek uvede užinu i sve će biti ok.
:bighug:
i ja bih rekla ovako.... na toliku masu sedam kilograma za dve nedelje nije bas tako alarmantno, ali razumem da je dada brizna i oprezna, a i nije lose da Z proveri ks, ako je malaksao...samo meni se cini da se oseca kao u kavezu pa krizira  :girl_haha:

Dawn

Dado, neka Z ubaci užine slobodno, može čak i da ponovi doručak ako je gladan, a popodne u dozvoljeno vreme neka jede voće, smršaće i tako sigurno, ali neće baš toliko naglo.

Unabebili

Quote from: Deda on February 10, 2015, 05:50:50 PM

Debelom je dijeta katastrofa , pa kako samo voce i jogurt, ovo bre nije rigorozno cim imas raznovrsne namirnice i jedes koliko ti volja .

Dijeta mu je s mog aspekta idiotska po svim osnovama.

Ove namirnice koje se ovde jedu ( konkretno povrce tipa brokoli, tikvice, plavi patlidzan, prokelj, on ne bi pojemo ni zivot da mu od toga zavisi, a kaze da ne moze da zivi na krastavcu i kupusu)  :hm:
I tako...da se ubedjuem s njim, ja sam odustala davnih dana i za manje i za vece stvari od ovih  :girl_sigh:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Deda

Ma znam, mm recimo smrsa 8 kila za mesec bezikakve muke , izbaci veceru, slatkise , doruckuje sta god hoce, i kolioko hoce, ruca sve ali normalnu porciju i jedno parce hleba, pojede po neku vocku kad mu e jede mandarine ili narandze , kruske , jbuke  ali par u toku dana. I ja umirem od ljubomore  :crycry:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

moma

Kad zavrsim prvi mjesec, onda cu vjerovatno ovako:
Hrono dorucak
Rucak bilo sta uobicajeno bez hljeba (bilo koji rucak i keompir i pasulj...)
Uzina 2h posle rucka vocna
Bez vecere, ako mora hrono vecera

NenaS

Momo, užina ti ide 3h posle ručka, a 2h pre večere... A preskakanje večere nije dobra opcija.

Devetnaesti dan, danas nemam pojma šta ću da jedem, dobacila sam samo do doručka... :think:

D: hleb, sir, ajvar, domaća kobasica

R: ?

V: ?
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.