Main Menu

Modni detalji

Started by Unabebili, September 18, 2014, 02:05:52 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Još si mlada, ćerko :lol:  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

kalimero

ja idem kolima pa mi nikad tezina torbe nije bila kljucna info, ali par puta kad sam provela koji sat noseci torbu kroz gsp ili jos grdje pesice kroz grad i kad je plus natovarim, jer nisam kolima pa da kesice ubacujem bez razmisljanja, e tad sam se nakukala i za lakse torbe od manualovih....

Al da su divne, divne su.....
I da cu za lepotu da trpim kilazu, i to cu.... :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Hoćeš, povremeno, srećnice :lol: Ja svakodnevno, nema šanse.
Janko 23.7.2002.

Glitter

najteza tasna koju imam je moja velika crna kozna fossil i teska je i prazna ali je obozavam
da li je tasna kozna ili ne ne igra mi presudnu ulogu kada je biram da budem iskrena. Vise mi je onaj princip da li je skocila na mene u trenutku kada sam je ugledala i ostala tu prikacena  :lol: :girl_in_love:

od budzetskih a lepih ja se vrlo cesto okrecem Carpisi i David Jones-u (ovom drugom sada malo redje, mislim da sad malo stipaju na kvalitetu, bile su bolje izrade), Mango ume da ubode lepu

Odavno zelim jednu teget Tommy koznu, ali moram prvo da kupim teget cipele/cizme kao izgovor :lol:

kalimero

ma, razumem te, apsolutno..... :good:
sad kad vozim iskljucivo kolica bebeca po gradu torbu ne nosim, eventualno neku laganu laganu platnenu :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Quote from: AnaK on January 17, 2015, 01:56:56 PM
Hoćeš, povremeno, srećnice :lol: Ja svakodnevno, nema šanse.
ja sam sve manje tolerantna na to vukljanje teske torbe na ramenu, em me sve boli em mi nije gusta da se osecam kao mazga :crazy:

aleks

Dobro je, ja volim da se osecam kao mazga :lol:

Meni ova nije  teska, a i sportskija je, nosi se preko ramena onako ukoso.
Ja volim velike torbe, a one mi uvek nekako budu i teske jer natrpam svasta nesto.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Glitter

ja obozavam ogromne tasne, inace nista ne moze da mi stane :lol:

bubi

Carpisine imam i rok trajanja je jedna sezona.

Glitter

ja imam jednu, bila je od onih poskupljih, kupila je pre dve godine, jos uvek je nosim, ok je, ali ne rabim samo nju

Lani

U Carpisu i David Jones nisam ušla sto godina, nema tamo ništa za mene.

Glitter

Quote from: Lani on January 17, 2015, 02:48:51 PM
U Carpisu i David Jones nisam ušla sto godina, nema tamo ništa za mene.
u carpisu nisam otkad sma kupila ovu koju gore pominjem :lol: a u DJ mnogo dugo

Lani

Pa zar ne reče gore da često ideš u Carpisu i DJ?  :lol:

Glitter

okretala se :lol:

DJ su toliko ofuserili, pre desetak godina su bile kvalitetnije

Lani

Meni se jedna njihova torba, posle stajanja u ormanu, bukvalno raspala u rukama, sva se okrunila. :crazy: Otpadala boja sa nje u pečatima.