Main Menu

Modni detalji

Started by Unabebili, September 18, 2014, 02:05:52 PM

Previous topic - Next topic

gasha

Linga to su super cene,nije koza u pitanju ?
ja sam kupila jednu moninu i odlicna je za svaki dan , posao ,prevoz itd
u karpisi mi se godinama vec nista ne svidja a prvih godina sam svake sezone bar jednu kupovsla. A kvalitet razmolik neke jos traju a neke su u kontejneru
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

linga

Nije koža naravno, ali je fin materijal, barem ova moja, a i koleginica je dobila od nijh jednu u nagradnoj igri.

moma

Glitter

ja nemam nista od Mone

moma

Crna, smedja, siva torba :D

Lani

Ni ja nemam ništa od Mone, meni je tamo 90% stvari (i kožne galanterije) za ozbiljne gospođe u godinama. Da se ne uvrede ovi koji vole. Verujem da može da se probere ponešto ali nekako ja sam vrlo retko nalazila bilo šta da je u nekom mom fazonu.

moma

U pravu si, Lani, ali moze da se probere. Proljetos sam izabrala jednu sivu postarsku, nikako nije za gospoje.

Lani

Ma može znam... Ja sam imala jednu njihovu crnu haljinu na sitne raznobojne tufne, ne da sam samo joj ja iznosila dušu, nego sam je pozajmljivala drugaricama i sl. prošetala je više krugova, divna je bila, možda je još negde imam.  :think: Ali eto, to je jedna stvar koje mogu da se setim za sve ove godine koliko Mona postoji kod nas.

AnaK

Ja sam otpatila jednu braon pre neku godinu, i novčanik prošle-pretprošle godine (zmijska koža, tirkiz-braon  :girl_haha: pisalo je AnaK na njemu, sve do kartice s cenom  :crycry:)
Janko 23.7.2002.

gasha

i meni se tako cini Lani,
ali ima poneka i bas dobra, iako su vecinom onako gospodjasto tetkasti modeli

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Lani

Pa jeste...  :girl_haha: još kad im vidim one kožne crne mantile do poda a la Gestapo.
:bezi:

Lani

Da presečm ovu priču o tetkastim brendovima nečim boljim.
Branina rekapitulacija kombinacija sa bloga iz 2014. Divna divna. :girl_in_love:
http://branasdivineworld.com/2014/12/outfit-rekapitulacija-2014-godine/

AnaK

Meni je ona beskrjno draga i simpatična, i presrećna sam što se oz eksperimenta u plaviše vratila u crnke  :girl_haha: Ali mi njen stil uopšte nije inspirativan za uklapanje u sopstveni :girl_sigh:
Janko 23.7.2002.

Glitter

nije meni od onih ciji bih garderober orobila  :girl_haha: ali ima dobrih ideja, svidja mi se kozna suknja kombo sa emerald kaputom bas bas  :girl_in_love:

Lani

Jao meni jeste, volim i skini džins i printove i jarke boje i glomazan nakit... malo me kolje to što sam 15 godina starija i jedno 10 kg teža.  :lol: