Main Menu

Aspirator

Started by Pepi, September 20, 2014, 03:27:34 PM

Previous topic - Next topic

Pepi

Imate li? Koji?
U Zr treba da stavimo neki, svi saveti dobrodošli  :flower:

kalimero

imam kupljen neki gorenje (za onu kuhinju sto je sad mamina), jos je u kutiji, nikako da ga ugradimo  :-[
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Dawn

Imamo neki no-name, a planiram za drugu kuhinju neki Gorenje. Koji, nemam pojma :)

Lani

Mi imamo neki srebrni Hansa, ali osim toga da nas dobro služi već godinama, ne znam ništa konkretno o njemu da ti kažem.  :-[

linga

Mi imamo onaj tanki Gorenje, inox boja, dobar je. Svidja mi se što rešewtka može da se vadi i pere opd masnoće. Oko 100 e je tada koštao.

Finalina

u starom stanu imam ugradni DeLonghi, zadovoljna sam vec godinama (nekih sedamnaest godina ga imam), malo je dotrajao dotrajao pa sam gledala i da ga menjam prosle godine....gledala sam neke razne i primetila sam da su mi bili interesantni oni sto su neke srednje cene ( trazila sam da budu malo jaci jer je kuhinja prakticno u dnevnoj sobi )....ovde u stanu imamo neki prastari gorenje, ali ti uredjaji su izgleda večni :rofl:... sada je vecina te kuhinjske tehnike, one prosecne, pravljena na rok trajanja 4-7 godina

vojka

Mi imamo neki davoline,
I meni radi posao
Na aktivni ugalj mu je princip
Ali ima I mofucnost da se ugradi I ona cev za spolja
Meni za sad nije bilo potrebno da to igradjujem I kupujem naknadno
Em Nisam Neka kuvarica  :lol:, a I sporet mi je tik do terase
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Zumbulica

Mi imamo neki standardni koji inace ugradjujemo u kuhinje, MM je kazao da je potpuno zadovoljavajuci  :girl_haha: pa nisam ni ispitivala. Ali je bucan  :-X
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

stacka

Mi imamo Gorenje i moram da se pozalim da nam je pre neki dan riknula i druga sijalica na njemu :girl_sigh: inace ima 3 brzine izvlacenja, ok mi je.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Pepi

Malo sam gledala na sajtu Tehnomanije, i koliko sam shvatila postoje ugradni i oni koji mogu da se montiraju ipod visećeg dela?  :think: Mislim da ćemo morati ove druge  :think:

Glitter

sve je to manje vise isto, ni jedan ne izvuce mirise onako kako bih ja to zelela :lol:

kalimero

meni nije toliko za mirise koliko za paru i dim  :-[
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

gasha

Ja imsm Enel  aspirator , mislim da su oni specijalizovani za aspiratore i bili su nekad u yu biznis centru
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.