Main Menu

Prodaja rukotvorina

Started by AnaK, October 02, 2014, 10:20:46 PM

Previous topic - Next topic

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Od prve prodaje, ovih dana, vodiš na kafu  :turpija:
Janko 23.7.2002.

MissL

Stiv 24.11.2003.

MissL

Dragi Dirurovci,

Obaveštavamo vas da će kroz 7 dana naša Dirura prestati da radi.
Protekle dve i po godine bile su jedinstveno iskustvo za nas, a nadamo se i vas, s obzirom da smo pioniri u segmentu prodaje ručno rađenih proizvoda u našim krajevima.

U narednih 7 dana sačuvajte svoje podatke sa sajta ukoliko su vam potrebni (slike, opise predmeta...). Nakon toga, podaci više neće biti dostupni.

Zahvaljujemo se vama, našim cenjenim korisnicima, na odanosti, ljubavi i entuzijazmu sa kojima ste pristupili našem servisu, kao i celoj ideji.

Želimo vam puno kreativnih uspeha i uspešnih kupovina.

Vaš,
Dirura tim
Stiv 24.11.2003.

Unabebili

koliko sam tuzna sto se  kod nas hand made tako malo ceni i placa i sto su ljudi toliko nezainteresovani za tu vrstu proizvoda

samo sam o tome mislila kad sam bila na izlozbi mladih dizajnera u Tubingenu,
tamo se ta vrsta proizvoda ceni duplo vise nego serijska proizvodnja

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Janko 23.7.2002.

Unabebili

ok, raazumem da su tamo negde znacajno veca primanja,
ali stvarno cene jako rucne radove, vrlo postuju te prirodne vrste materijala...
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Margarita

A prodaja na stranim sajtovima? Jedino posta/postarina mozda nije konkurentna. :think:

MissL

Skupo je, skoro sam gledala cene, cak i u varijanti najobicnije posiljke. Jos da se desi da ne stigne - katastrofa :nokti2:
Stiv 24.11.2003.

AnaK

Janko 23.7.2002.

MissL

Procitala pre neki dan.
Volela bih da nisam :lol: njihov ozbiljan pristup pre nego sto su otvorili Diruru je u Srbiji neozbiljan, kako god to zvucalo. :D Osloniti se ovde na to da ces da prezivis od provizije od prodatih rukotvorina je :girl_wacko:
Stiv 24.11.2003.

emge

Mm se iznervrao ovim obrazloženjem, ali je uživao čitajući komentare :lol:

Meni je žao što nisu uspjeli :(

AnaK

I meni je žao. Juče odslušah i ovo:

https://www.periscope.tv/w/aZQ8QTM1MDk2MjZ8MWxER0xiZVFsUVF4bW9xDqf5QTLczqMpHqLWeKdFUSGnRMwse--sJ8ILgeIT

Do 11 je online. Malo više ponavlja jedno te isto, ali je zaključak sličan. Rasli smo sa društvenim mrežama, e-shopovi u Srbiji teško.
Janko 23.7.2002.

emge

mm kaže da su primjenili američko istraživanje tržišta na srbiju, da nisu imali biznis model, nisu poznavali tržište... da su opljuvali programeri koji je jedini tu radio, a šta će jadan što je prvi shvatio da je brod potonuo :rofl:

AnaK

Tačno sam znala da ga je to žacnulo :lol:
Nemam pojma, taj drugi sajt im radi super, a i meni on deluje manje profitabilno ovako izdaleka. Računala bih da se više kupuju rukotvorine nego što se angažuju dizajneri. Kad ono...
U načelu se najviše slažem sa tezom da se svi trude da izbegnu proviziju.
Iz ovog videa mi je najzanimljiviji podatak da kupujem-prodajem ima daleko veći promet od Kupinda. To iz lične perspektive, nikad ništa nisam ni kupila ni prodala preko njega, a preko Kupinda uveliko.
Janko 23.7.2002.