Main Menu

TLZP sezona II

Started by senka, October 12, 2014, 09:07:47 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

Ivan...stomak ...ko moj  :lol: :lol: :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Beatrix Kiddo

Gledali i mi, ali i sveki sa nama, pa nisam mogla da komentarisem sa vama :)
Ivan Jevtovic je bio najbolji veceras...
A sto se pobjednika tice, bzvz mi je sto je lobirano uopste za Baneta, kad je stvarno najbolji bio od svih...
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Lani

Meni nije jasno ko je tu šta lobirao  :think: ali realno, on jeste bio najbolji. :innocent: Ili barem standardno pri vrhu u svakoj emisiji. Na stranu grandovski pedigre i sl. prosto tako je.
Meni je i Ivan bio simpatičan ove sezone, šteta što i on nije bio u finalu.

emge

Bane je sveukupno bio najbolji - svakako. Ja sam posle tog Marijinog pisma mislila da će da pobjedi makedonka - npr.
Ovako mi je sve sasvim na svom mjestu.

maripoza

Meni nije jasno sta se ona toliko primila na sve to, a u pitanju je obicna zabavna emisija. (Pri tom jos novac ide u humanitarne svrhe, a ne za licnu korist pobednika.) Tim pre sto je sve vreme ona sama skretala paznju kako nas mediji truju time sto nebitne stvari iz sveta zabave dizu na najvisi nivo vaznosti a pod tepih guraju istinski najvaznije zivotne teme.
A ona upravo uradila to isto.

Verujem da su se mozda desavale eticki neprihvatljive stvari iza kulisa, u kojima je mozda prepoznala siri drustveni problem (pa mozda otuda potreba za javnom reakcijom), ali ako je vec htela protiv toga da ustane, mogla je to da uradi inteligentnije, na primer taksativnim navodjenjem konkretnih dogadjaja i konkretnih problema. A ne ovako sve zavijeno u oblande. Ili, ako je samo u pitanju nesto sto ne prija njenom licnom ukusu, mogla je, sto kaze Una, da dostojanstveno odradi emisiju do kraja i jednostavno odbije da ucestvuje u sledecoj sezoni.

Treca stvar, gde bas frka oko Baneta kad je utisak vecine gladalaca da on i jeste bio najbolji kad se sve uzme u obzir: i pevanje, i imitacije, a uostalom i njegovo licno ponasanje i ophodjenje u trenucima kada ne imitira nikog nego predstavlja sebe (a sigurna sam da produkcija prati komentare gledalaca na netu i uzima to u obzir kada emisiju privodi kraju). Sad smo mi kao glupi pa ne vidimo da je namesteno da u svakoj emisiji pobedi druga osoba, da se odredjenim ljudima daju imitacije koje mogu da izvedu da se ne bi blamirali i slicno, da u finale bas i nije proslo petoro najboljih, da mesta od 2. do 5. takodje nisu rasporedjena po tom kriterijumu i slicno.....
Ali ne vidim da je to sve od zivotne vaznosti.

Napravise od obicne zabave gotovo politicki problem. :hm:  Ono sto je meni u ovoj emisiji super (osim humanitarnog karaktera i dobre zabave prilikom smesnih imitacija) jeste to sto nam je pruzena mogucnost da vidimo koliko imamo talentovanih ljudi  ciju svestranost nismo imali priliku da upoznamo kroz posao kojim se bave. Da ne govorim o tome da je sve to i njima licno odlicna reklama i prilika da se prikazu publici u nekom drugom svetlu, pa je stoga potpuno nebitno ko ce na kraju pobediti.

U ovoj zemlji sve moj do mojega, nista ne moze da prodje bez skandala. :hm:
Old enough to know better, but too young to care.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

vojka

Potpino se alazem Pozo  :good:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Lani

I ja. U toj silnoj količini dramosera na dve strane potpuno je promašila da naglasi svoju poentu tako da će sad većini na njenu žalopojku da bude reakcija a da, krivo joj je što je pobedio Bane  :lol:, umesto krivo joj je zbog toga i toga ili pokušala je da ukaže na to i to...

maripoza

Upravo tako. Cak i ako je htela da ukaze na neki ozbiljan problem koji prevazilazi okvire zabave, humanitarnog delovanja i slicno i zadire u drustveni interes svh nas (a nije mi tesko da poverujem da je takav scenario moguc i takvo skretanje paznje uvek podrzavam), odabrala je pogresan nacin. Osim toga, nije umela ni svoju sujetu da ostavi po strani, sto je kod skretanja paznje javnosti na problem prilicno vazno. A sam problem se u celoj prici negde izgubio. Potpuno sumanuto.

Lani

Pritom, procenat onih koji su uspeli da pročitaju i koje je uopšte zanimalo to da pročitaju do kraja je 3%.  :crazy:
Što isto verujem da joj nije bila namera. Za sve to postoje mnogo elegantniji načini, no dobro...

maripoza

Ma naravno. Meni je u celoj prici najbezveznije sto mi se ucinilo da je Banetu skoro bilo neprijatno u trenutku kad je proglasen pobednikom. A zaista je zasluzio. Sta god da su lobirali i namestali (ako su), decko je stvarno super odradio sve imitacije, a pri tom se sve vreme ponasao pristojno i skromno. I dokazao da, iako dolazi sa Granda, nije neka polupismena budala - naprotiv. I sigurna sam da nije jedini kome je taj Grand bio samo prilika da se probije u poslu kojim zeli da se bavi pa ju je i iskoristio.

Sto se mene tice, pobeda je zasluzena, a i neki drugi ucesnici mogu da se osecaju kao pobednici jer su imali odlicne nastupe. Na stranu sad nase sprdnje na pojedinacne nastupe, to sto oni rade nije ni malo lako, tako da su mi na kraju svi super i svi zasluzuju pohvale. Samo se pokazalo da neki to umeju bolje od drugih i to je to.

kalimero

maro, svaka ti zlatna  :good:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Beatrix Kiddo

Pozo, kao i uvijek, mudro zboris :good:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.