Main Menu

Meso koje se peče satima

Started by AnaK, November 15, 2014, 12:44:17 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

Ok, 'ajde da utanačimo prvo ovo oko paradajza, pa ćemo onda da pređemo na noćno krčkanje :lol:

Margarita

vojka, isto planiram, i jedno i drugo :girl_haha:
jos nemam ni jabukovo sirce, stavicu obicno, i beli secer :lol:

disco2000


Margarita

Quote from: disco2000 on January 06, 2015, 11:24:52 AM
Au, Marg, koliko slobode :lol:

aha, a jos sam se raspravljala sa mm-om (koji je hteo da se umesa) da jednom hocu sve da uradim po receptu :lol:

vojka

ja imam jabukovo sirce  :turpija: i to od divlje jabuke, ni manje ni vise  :lol: :girl_haha:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

disco2000

:lol:

Dobro, dakle, da kupim sok od paradajza, reseno :pioneer:
vojka, ja cu staviti u rernu veceras, pa sta bude :lol:

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

disco2000


vojka

Quote from: disco2000 on January 06, 2015, 11:31:28 AM
:lol:

Dobro, dakle, da kupim sok od paradajza, reseno :pioneer:
vojka, ja cu staviti u rernu veceras, pa sta bude :lol:
pa i to sto kazes  :zurka:
nego ovde kod nas malo, malo, pa neki vatrogasci prolaze
pa ako nesto i zeznem, nema stete  :lol:
nije red da se izostavljam od komsija  :tenis:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

disco2000

A sta bi bila alternativa? :crycry: Staviti u rernu negde oko 5 ujutru?

Margarita

ma napisala je gasha da je pekla od ponoci do jutra, i nenas cini mi se

ajmo, kaFaburma :clapping: kad zamirise nocas :rofl:

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

disco2000


Margarita

a lepo smo mogle jedan veci komad, sastojke prikupimo (svaka ima po nesto :lol: ) pa u jednu rernu, i ujutru razdelimo :girl_haha:

disco2000