Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Vila

Inspirisana ovdašnjom pričom namazah svog Deborah žutaća, i ispričah mm o umućenim žumancima, složio se da je ovaj lak kao dobro umućeno žumance :rofl: mis'im, zna čovek, obožava žumanca sa šećerom :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

AnaK

Molim razlikovati umućeno žumance, i umućeno celo jaje :baba:

Namazala sam kod Mango danas ovaj, zaljubila sam se  :girl_in_love:

OPI Russian navy

Ovaj šimer se više vidi u bočici, i pomalo na jakom osvetljenju, više je divna teget  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Glitter

:baba: hvalila ga u februaru
Cak i maticarka :lol:

Nered je kada ga skidas boji kozu i zanoktice :crazy:
Ali je divan

prevodilica

a mene ste inspirisale da za sutra namažem malinicu :lol:
suši se baza trenutno...

AnaK

Ja sam to pomešala sa nekim drugim russian, koji sam dobila om martine, to russian + plava mi je dalo lažan uvid da znam o kom se laku radi  :-X
Janko 23.7.2002.

Glitter

Divan je samo nemoj mnogo da se iznerviras kada ga budes skidala

prevodilica

opali opet neki plavi preko par dana, koji se lakše skida, eto rešenja  :innocent:

Glitter

Ovaj se ne skida tesko ali obavezno piling posle skidanja jer oboji zanoktice i kozu

AnaK

Hvala na upozorenju, skidaću ga onda po onom uputstvu o natapanju, držanju, pristiskanju i povlačenju u jednom smeru :lol:

Janko 23.7.2002.

Lani

Mislim, koliki stepen ludila treba da te zaposedne pa da, posle manikira, pogledaš u ruke i kažeš sebi:
E wow, baš je super ovo ispalo, prava sam mačka.

:lol: :crazy:

prevodilica

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Glitter

Pre neka ptica nego macka al ajde :lol:
oro :rofl:

vojka

ne znam lani, ali bas sam vidjsla dosta mladih devojaka sa takvim i slicnim noktima  :blink:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012