Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

cici

Ko joj kriv kad nije koristila trakice pa da joj bude uredno :D

bubi

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maxic

kako su mi se nokti uzlopercili.... ispucali, iskidali se, jedva ih uoblicih i namazah.

Vracam se da vas detaljno procitam.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

kalimero

ja namazah zoya sunshine pre dva dana i evo ni mrdnula se nije, samo je zagledam, prelepa skroz  :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Divan  :girl_in_love:
Ja imam trenutno njegovog rođaka  :girl_haha: Tomoko.

Shvatila sam da sam preterala sa lakovima pre neki dan kad u Liliju nisam mogla da se setim da li imam Roarrange.  :lol: Zna li neko imam li ga, ja i dalje ne mogu da se setim?  :lol:

kalimero

:rofl: :rofl: :rofl: kraljice.....

ja mislim da nemas, al znam da ga stacka valjda ima....  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

kalimero

nemas, definitivno  :girl_haha:

Quote from: Lani on November 19, 2014, 08:49:42 PM
Roarrange je prelep, da nemam već 18 narandžastih  :crazy:, i ja bih ga uzela.
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

:lol:

Eee ali vidi, post od pre 6 meseci, od tada je moglo svašta da se desi.  :rofl: :crazy:

cici

A da uzmes za svaki slucaj :lol:

Lani

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

sa fb stranice

Lilly Drogerie (Oficijelna FB stranica)
55 mins ·
ŽELIŠ DA OSVOJIŠ ESSENCE SHELFIE KOMPLET?
Lajkuj ovaj post, podeli sa nama u komentarima odgovor na pitanje ,,Zašto baš ti zaslužuješ SHELFIE komplet lakova?" a Lilly žiri će nagraditi devojku sa najkreativnijim odgovorom!
Nagradna aktivacija traje do 08.06.2015 17:00h nakon čega će Lilly žiri odabrati pobednicu.
(Napomena: Konkurs važi samo za stanovnike Srbije)

daju 40 lakova za nokte kao nagradu

Vockica

Vidim ja da ce pre Danilo na ovu temu nego ja.....posto su mi nokti uzas, koristim evelin neko vreme. A on cim vidi da ja mazem eto ga da pridrzava lak. I ja mu kazem da je to za jacanje nokta, i to pre neku nedelju. Sad mu kazem da treba da namazem nokte na nogama a on me pita: Hoces onaj za jacanje   :lol:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

prevodilica

Dugo sam mu odolevala jer mi se cinio nekako sav pinkast, a nije, divan je koralac - rimmel coralious moj novi ljubimac :girl_in_love:
kupila sam danas koralne baletanke umesto uobicajenih bez, pa ce se divno uklopiti!