Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

ja kupila neku olovku za zanoktice sally hansen sa zlatom bokte i namazala dva puta :lol: uopste nisam disciplinovana kada je to u pitanju :crazy:

vrana

jao mogla bih i ja to ulje za zanoktice da kupim. vec mi je cici predlagala, ali ja to naravno nisam jos uvek uradila, buduci skepticna u pogledu njegove efikasnosti. al sad se vec dvoumim
sta si bese predlagala, cici?

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Blue

vrano, obavezno kupi. ja sam bila mnogo skepticna i bukvalno mi ga je manikirka u salonu uvalila, tj. nagovorila me da moram da ga kupim (oni to prave) i kada sam pocela da ga koristim, stvarno nisam mogla da verujem da je tolika razlika. moje je kostalo 10-ak EUR. korisno je ne samo za zanoktice, nego i za nokte.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

kalimero

Ni ja nisam disciplunovanq za to..... :(
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Evo ja mogu da preporučim šta ja koristim... Alverde serum za nokte (maže se na go nokat, bez laka i ostavi malo da upije). Kao i sva Alverde kozmetika, kupuje se samo u DM-u. I Essie ulje za zanoktice. Ono naravno može da se maže i kad imaš i kad nemaš lak.

cici

E taj sa kuglicama nisam probala, onaj obican zuti mi nista ne radi.

Glitter

Ja nisam bila odusevljena ovim sa kuglicama

cici

Ja cu da se vratim na opi ulje, to mi je najbolje radilo. Bukvalno za tri dana intenzivnog mazanja od presuvih  i ispucalih budu perfektne.

aleks

Jeste, fenomenalno je. Samo jos kad bih ga mazala redovno.
Nego da pitam, koje turpije koristite? Imate ono vise vrsta ili jednu kao ja? :lol: i ona vam nista ne valja..
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Glitter

Ja imam papirne sephora i staklenu iz sephore poklon od lani, fenomenalna je (i turpija i drugarica :kiss1: )

aleks

Dobro, ovde nema Sephore, moracu da potrazim neku bolju od ove. Ili ja ne umem da koristim ili da izaberem.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Glitter

aleks

Pogledacu i to. Ja bih neku jednu da vrsi posao.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Glitter

I ja kratim nokte dok su namazani