Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Blue

Lani, ma znam ja da su meni nokti prekratki i ja volim izduzene a kratke (kao sto recimo ima Glitt), ali ovo je verovala ili ne neki maksimum duzine koju mogu da mi izvuku nakon turpijanja. ponekada, kada sam bas na odmoru i ne kucam po kompjuteru, onda uspem malo duze da pustim, ali nazalost onda se lak ne drzi jer se meni nokti se toliko lome da je to tragedija, plus mi je oblik sacuvajmeboze (na dedu  :crazy:).
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Blue

mislim, na mog dedu, a ne na nasu Dedu  :rofl:

Glitter

Videces sta mozes da ozvuces od njih kad krenes sa tretmanom
Moja sestra ima taj oblik nokta kao ti, sirok pljosnat i jos se mnogo lone. Ali povremeno uz dosta teuda izvuce neku duzinicu kojom je zadovoljna.

Mada lepi su ti i ovako bez obzira na oblik uvek se vidi drasticna razlika izmedju negovanih i nenegovanih noktiju :kiss1:

cici

Bolje sto nisi uzela taj opi, stvarno nije nista narocito.

Blue

taj Herome tretman sam ja probala pre nekih mozda 7-8 godina i tada je stvarno pomogao da se ucvrste nokti malo. mada njega se ne sme previse cesto upotrebljavati. ne znam ni sama na kojoj je to bazi, ali mislim da cu ga odraditi do kraja godine, pa ce se popraviti malo stanje.

da li vi, kada radite same sebi manikir, prvo nokte mocite u vodi ili ne? ja ne umem da uradim "na suvo" :think:

Lani

Ne močim nokte ni u šta  :lol: čak u poslednje vreme zabušavam i sa base coat-om. Jedva se nateram da namažem Seche preko laka.  :crazy:

bubi

Onaj sinocni cicikin tamno plavi je savršenstvo od boje, ali pravo savršenstvo.

Glitter

Ne mocim ne kvasim nokte da omeksaju
Samo radim lol

Blue

ja sam izgleda ubedljivo najstaromodniji clan foruma  :lol:

pretpostavljam da niko osim mene ni ne sece zanoktice, vec samo gura  :-X

Glitter

zavisi koliko podivljaju ali ja ih secem ili guram :lol:

Blue

meni umeju da podivljaju, ali sam nedavno kupila neko ulje koje mnogo dobro utice na njih, tj. mnogo manje divljaju. :turpija:

Lani

Imam seckalicu za zanoktice ali je ne koristim.
Jesi kupila ulje za zanoktice?

AnaK

Quote from: bubi on December 06, 2015, 03:35:05 PM
Onaj sinocni cicikin tamno plavi je savršenstvo od boje, ali pravo savršenstvo.

Jeste baš  :girl_in_love:

Blue, taj tretman se maže po istoj šemi kao Eveline 8u1 koji mnoge od nas koriste, verovatno je sličan i sastav, te verujem da će ti pomoći da pustiš tih par mm
Janko 23.7.2002.

Blue

Quote from: Lani on December 06, 2015, 04:16:37 PM
Imam seckalicu za zanoktice ali je ne koristim.
Jesi kupila ulje za zanoktice?

da, neko ulje koje izgleda kao bezbojni lak za nokte i nanosi se cetkicom. super je  :girl_in_love:

ranije to nisam kupovala nikada, jer sam mislila da je to bacanje para, ali cini mi se da je odlicno, skoro da stopira njihov rast.

Lani

Nije bacanje para uopšte, samo treba biti disciplinovan, mazati barem jednom dnevno a ne jednom nedeljno, kao neki.  :girl_haha: :-[
Zaista se primeti razlika kad se pojača korišćenje ulja.