Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

vojka

Quote from: vrana on December 09, 2015, 01:04:30 PM
jamislim dasam ja bilajednom kod unekada jelicno kali pazarilanekilak
mislim da sm to bila ja  :diva:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Unabebili

Jesi  :rofl:

vidis da pisete istim jezikom ti i vrana  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

vrana

Jaooo jeste! vojka je bila, tacno!  :clap:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

ksenci

Hvala Anak, sutra cu poceti polako da citam staru temu o lakovima. Unabebili hvala na dobrodoslici. Rodom sam iz Crne Gore, ali zivim u Beogradu, do sada sam koristila Avon i Oriflame lakove, ali kao sto Nanny na prethodnoj strani kaze dopadaju mi se nijanse (neke su slicne ovim A England bojama- nemojte mi zameriti, vama verovatno ne lice ali ja jos nemam lakoholicarsko oko :-))) ali kvalitet im je katastrofa, traju mi par sati na noktima. Odem do grada sveze namazanih noktiju, vratim se kuci sa krljavim noktima. Sto se boja tice nekada sam mazala roze i krem a crvena mi je bila vauu, sad sam spremna da eksperimentisem. Volim crvene, orange, pink, teget, tamno zelene,... izvinite ako sam preopsirna

cici

Probaj sa essie njihova postojanost je sasvim solidna, ima ih u dm i liliju.

Unabebili

Imas bas lepih mogucnosti da svasta uzmes i na sajmovima kozmetike  :clap:
Doduse, ovaj oktobarski je prosao, a sledeci je tek na prolece.

Gde inace  kupjes lakove? Mislim , koje si do sad koristila? Pred Avona i Oriflame-a?

http://www.alexandar-cosmetics.com

kod njih mozes svasta da nadjes...
ali cenim, na predhodnoj temi o lakovima, pa i na ovoj, naci ces sve sto ti moze pomoci u odlucivanju  :flower:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

ksenci

Glitter

potpis na cici, probaj sa essie za pocetak

ksenci

Hvala Unabebili, ovaj Alexandar cosmetics je odlican, sve bas deluje lepo

Unabebili

Jesi im bila nekad u radnji? ili na sajmu?  :love32:

dokle si, stigla u proucavanju ove  teme?  :girl_haha: 

ima ovde pravih znalaca u ovom sektoru  :good:

meni su nokti vrlo loseg kvaliteta, pa sam dobila bas dobrih saveta
a dobro, ja imam dvesta godina,  pa su nokti svakako meksi i krtiji

ksenci

Nisam bila, otici cu u sto skorijem periodu. Citam polako staru i novu temu o lakovima. Vidim da hvalite ovaj 8 u 1 za jacanje noktiju i Opi lakove. Nego, trebalo bi da letim krajem meseca do Podgorice, bez dece, posle sto godina, pa cu imati vremena da malo pogledam i radnjice u bescarinskoj zoni. Jel imate tu neke preporuke? Da li su cene na Surcinskom aerodromu povoljnije nego u radnjama u Bg? Cujem da na inostranim aerodromima moze svasta povoljno da se nadje, da li je tako i kod nas?

Unabebili

jel

imam neodoljivu zelju da se izjasnim na temu
nemojte da me oduvate  :lol:

meni duzina trajanja laka se znatno povecala od kako koristim top coat
neki no name, doduse
i to pre su mi trajali oko 2-3dana sad i 6-7  ;D

meni je to spas, ne mogu da zamislim da mazem nokte svaki dan

a taj 8u1 je odlican  :good:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

cayca

Quote from: cici on December 06, 2015, 11:16:34 PM
http://cajkinekandze.blogspot.rs/p/negacare.html

Ovde imate linkove sa recenzijama ka odredjenim prozivodima za negu zanoktica.

Cici, moj PR  :love32:

Quote from: Lani on December 07, 2015, 09:43:53 AM
Nije ulje baš zgodno za posao... tj. za rad. Ja nikad nemam 15 minuta vremena da čekam da to lepo upije, izdržim par minuta, onda počnem nešto da kucam, pa umackaim tastaturu, izgleda kao da sam jela burek nad njom i on se onako cedio...  :rofl: :crazy:

Za posao je super ulje u olovci jer može ciljano da se nanese, a da se ne zamaste prstići. Ili umesto ulja da se koristi neki serum/balzam na vodenoj bazi. Ja sa sobom nosim sada OPI ulje u tubici, ali kada ga potrošim preći ću na Trind balzam za zanoktice jer i mene nervira što zamastim sve oko sebe dok utrljam ulje.

Quote from: Glitter on December 07, 2015, 11:09:16 AM
blue to je bespotrebno natapanje
par puta nedeljno je sasvim ok samo za zanoktice ako svakodnevno u ovom vremenskom periodu koristis kvalitetnu krenu za ruke, kojom ocito namazes i zanoktice

Krema za ruke najčešće ne može da zameni poseban proizvod za negu zanoktica, mada ko ima nezahtevne zanoktice komotno može da se provuče samo sa dobro odabranom kremom (pripadnicama ove kategorije zavidim silno). Moje su nažalost prilično suve i, kao Blue, moram ih mazati više puta dnevno. Učestalost mackanja zavisi i od drugih faktora. Npr. na poslu imam samo neki preagresivan sapun koji isušuje nehumano, te ulje moram posle svakog pranja ruku da nanesem (dakleM, 4-6 puta samo na poslu). U suprotnom bih imala froncle, a ne zanoktice. Kod kuće mogu i jednom dnevno jer tu imam daleko blaže sapune za ruke.
To da ulje utiče na trajanje laka stoji, zato se ono i ne maže pre mazanja noktiju - ipak nokat treba da bude potpuno čist pre mazanja, ali se kasnije zanoktice mogu mackati često bez kompromitovanja trajosti manikira. Naravno, ima ulja i ulja i nisu sva ulja za zanoktice jednako delotvorna, a neka zapravo mogu, krajnje kontraintuitivno, da naprave i štetu (ona na bazi mineralnih ulja, a bez lakih prodirućih ulja u sastavu).

To je današnji esej na temu nege zanoktica. Nastavak možda usledi u nekom momentu. :girl_blum:

cici

Pa mora neko kad si sve lepo sazvakala :)