Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Quote from: Glitter on December 11, 2015, 06:03:36 PM
sto :think:

Pa ono, privlači pažnju tako da i sve ostalo mora da bude tip top, odeća, šminka, ruke sređene naravno, to se podrazumeva... ako me razumete.

Zumbulica

Ten, savrseni nokti, svaku manu istice ....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Glitter

aha to
da da ja ne mazem takve nijanse ako nisam zadovoljna izgledom noktiju i ruku generalno

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

ksenci

I meni se svidja. Gde pobogu nalazis lakove za 3 funte?

Glitter

tamo gde je funta valuta :lol:
imam par autleta u kojima mogu da se nadju starije kolekcije za male pare

Lani

Ksenci, pa i kod nas mogu da se nađu stariji OPI lakovi za te pare, doduše samo na Sajmu kozmetike, u korpici. To je taman taj iznos manje više.

Glitter

ksenci

Aaaa u zemlji kraljice elizabete i vojvotkinje od kembridza da nije? To mi je daleko. Kad rekoste da je sajam kozmetike? Na prolece?

Glitter

Bese bude nesto u prolece april valjda i bude na jesen

Lani

Obično bude sredina marta i sredina oktobra. Znači, sledeći tek tamo na proleće.

Blue

sledeci Glitt-in primer, kupila sam 2x Opi laka, svaki je po 6 EUR.

posle stavljam slike  :turpija:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Blue

evo noviteta....

ovaj roze je poprilicno zahtevan, sad mi je jasno o cemu ste pricale  :think:

pirouette my whistle:

Blue

zaista ne znam koliko cu ovaj roze nositi. svidja mi se sto je kremast, ali kada ga stavim na nokat, malo mi je onako, lep, ali previse svetao  :think:

suzi has a sweede tooth: se zove.

htela sam da postavim jos bolju fotku ovog roze, ali na njoj deluje potpuno drugacije nego u stvarnosti. drecav je na slici, a u stvarnosti vise vuce na kremasto.

Glitter

imam ja sweede tooth kupio mi ALeksa prosle godine za ne znam koju priliku :lol:
namazala sam ga jednom iako sam ga sama birala, sto ti kazes svetao je. Mislim ja pre ili kasnije mazem sve lakove koje imam, ovaj sam trenutno stavila na stand by