Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Hvala devojke  :bighug:
Nokti hormonski  :girl_haha: malo losiji nego sa 8u1 ali ne zalim se, MT baza je ok, ne mogu da gresim dusu, YSL tc je prevazisao sva ocekivanja stvarno, ali sumnjam da cu to ponavljati, pogotovo za tu cenu

a tog dana su imali nekoliko lakova iz venice kolekcije i svi su stvarno mlogo lepi, jesu stvarno vec vidjeni ali bas lepi  :girl_in_love:

vojka

Divbi ti stoji I divna su ti ruke  :girl_in_love:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

AnaK

Janko 23.7.2002.

maxic

Kakvo ludilo. Ne znam ni sta sam sve namazala, elem 2 sam skinula u 15 min, jedan je mat, to sam zaboravila, drugi je zahtjevao treci sloj.
Mogla bih malo ovih dana na obnavljanje.

Kakav nam je stav po pitanju skidaca?  Meni je Zoya bio super ali cini mi se da mi u poslednje vrijeme susi nokte. Ne mogu mjesecima da ih ocitavim.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

dmi

i meni zoja susi nokte. sad trenutno imam neki iz CVS navodno obogacen, nisam zadovoljna. mislim da cu da se vratim na opi
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Glitter

Isprobavala vrtela se i vratila na roze opi

Glitter

a sta KFC izbacio limited edition chicken flavour edible nail polish :lol:

cici da jurimo ovaj LE :lol:

disco2000

Ajoj :rofl: vrh :lol:

cici

Neka, ne moram da jedem :lol:

Neka me muka uhvatila sve gledam pastelne :rofl:

Lani

Šta se maže? Ja danas School of hard rocks  :girl_in_love:, jedan od prvih Essie lakova koje sam kupila, iz vremena dok je još moralo da se poručuje iz NL umesto da se ode u Lili.  :girl_haha:

Kad pomenu cici pastele, kupila sam nedavno jedan od onih minijaturnih Gloden rose, krečni bebi pink da probam. Ljudi, pa to uopšte ne izgleda loše.  :girl_haha:

Glitter

ja sam od nedelje u The berry thought of you jer mi se slagao sa straftama na suknji  :girl_haha:
danas menjam pa cu da smislim nesto

videh nove diorce gde prodaju dva u setu sa alatkicom za tufne, plavac mi bio lep ali mi se ne daje pona cena za minijatujni lak a tufni svakako necu stavljati na nokte te sto se mene tice ta letnja kolekcija je malo fail

cici

Uopste ne znam koji mi je svidja mi se skoro cela opi soft shades kolekcija, cak mislim i da bih mazala posebno mi se svidja OPI I Am What I Amethyst

Lani

cici

I mallo je vise lavandastiji uzivo, i sad mi krivo sto ga ne uzeh na sajmu a obletala sam oko njega.

Glitter

lep je

lep mi je i ljubicasti i Alisa kolekcije