Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Pa ne može kad ide na posao u Belu kuću da maže močvarno zeleni lak.  :rofl:

Glitter

sta bi joj falilo :lol:

doduse stilista je odlucio da ona fura belo i krem kroz celu seriju pa ne ide nista drugo to tih bridal varijanti

ili bridal kao pending veza i brak izmedju nje i predsednika...vec vidim master rad :lol: Implikacije izbora laka za nokte u seriji Scandal i veza izmedju bla bla bla ne mogu :lol:

Lani

Taman eno, jedan od crvenih se zove Madam President.

Zumbulica

Juce u DM-u je Jeca kupila

Po 342 din su, ne znam kakva im je to sad akcija.
Ja sam namazala Nein nein juce popodne iz dva sloja, do uvece mi se skinuo  :crazy:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Vila

Mm mi doneo Catrice lepotane :girl_in_love:
Radi za Lilly, u Bugarskoj im implementiraju softver, i raspitao se kojih ovde nema pa odabrao za mene i Kseniju divne lakove :girl_in_love:
Sad namazah Out of the dark, odmah je upao u mojih top 5 :clap:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Vila

a dobila sam još i go for gold:

i blue skyfall
i orange-utan

i plum play with me

i još tri top coata, base coata, hardener....
ma divota
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Divni  :girl_in_love:

Ja sam videla Morgan Tejlor lakove u Ušću, u nekom centru lepote na drugom spratu, preko puta hrane pa levlje. Nisam ulazila, ne znam izbor, cena je 1.150 din.
Janko 23.7.2002.

Lani

Super su Vilo.  :girl_in_love:

Ja se ne sećam da su MT bili preko 1.000 din.  :crazy: U Ušću se takođe otvorila i Inglot prodavnica, favorit number 1 mi je br. 981, mislim da je boja veoma originalna, čak se na ovoj slici i ne vidi tako dobro šimer kako je lep a sviđa mi se i jedan drečavi koral, 662.  :)

Glitter

Ovde su MT skuplji od OPIja :crazy:

vojka

Kakvi su inglot lakovi ?
Oni imaju radnju preko puta mojih I veliki izbor boja
Ali ne znam kakve su cene I kvalitwt
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Lani

Cene su im od 12 do 17 Eur u Evropi, zavisno od kolekcije, znači to je neki rang Opija, pa možda i skuplji od Opija.
Kvalitet nadam se da je dobar za tu cenu, nisam još probala, nikako da odvojim vreme da svratim do te radnje u Ušću, i ostala šminka me zanima, ne samo lakovi.

Glitter

Ovde ih nema u prodaji da sam ja nesto primetila
A znam za njih par godina drugarica u Skotskoj radila za njihov salon
Ovde je opi oko 10£, MT 11£, Dior, Chanel, YSL 19£, Essie su takodje oko 9£
opi kolekcije mogu da nadjem samo online. Nema ih po prodavnicama pa otud mislim i cena. Verujem da bi bili skuplji sa rafa u drogeriji

AnaK

Otvorila se prodavnica i u DC, lakovi su 1.340 i 1.580 din (okvirno, 10-20 din gore-dole), danas videh pa svratih.
Janko 23.7.2002.

moma

Quote from: Glitter on May 24, 2016, 11:09:46 AM
sta bi joj falilo :lol:

doduse stilista je odlucio da ona fura belo i krem kroz celu seriju pa ne ide nista drugo to tih bridal varijanti

ili bridal kao pending veza i brak izmedju nje i predsednika...vec vidim master rad :lol: Implikacije izbora laka za nokte u seriji Scandal i veza izmedju bla bla bla ne mogu :lol:
u petoj sezoni ne nosi bijelo
skinula je bijeli sesir :D