Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Idem ja popodne najverovatnije.

cici

Da bi izbrojala koliko mazanja ima iz jedne bocice :D

Lani

Ulov od juče... Bilo je baš dobrih lakova u korpici za 500, za razliku od nekih prethodnih godina.

Gornji red (sleva na desno): A grape fit, Suzi says feng shui, My dogsled is a hybrid
Donji red (sleva na desno): Toucan do it if you try, Zoya Laney, Zoya Marney, Seche vite  ;D, Green wich village

Glitter

Lani

Imam i ja dosta nekih sličnih ali baš me briga.  :lol: Dugo se već nisam značajnije častila lakovima, pa nek ide život.
Najprijatnije iznenaneđe mi je ovaj Zoya Marney, sad ću da ga mažem. Ovo mu je realan swatch.

AnaK

Odličan ulov  :clap:
Divno izgleda Zoya  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Zoje su obe lepe, ljubicasti je moguce najlepsi ljubicasti koji sam videla  :girl_in_love: i ovaj Toucan mi je prelep  :girl_in_love:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

disco2000

Suzi says feng shui i Toucan do it if you try su mi tiha patnja :girl_in_love:

Lani

Ostalo ih je još u korpici. I Jade su imali u korpici.  :girl_in_love:

Toliko dugo nisam malaza Zoye da sam zaboravila na one njihove odvratne čačkalica četkice, pa sam se sad podsetila.  :sissyfight: Razmazili su me Opi i Essie svojim lopata četkicama.  :girl_haha: :girl_sigh:

cayca

disco2000

emge

cici

Quote from: Lani on October 09, 2016, 12:25:15 PM
Imam i ja dosta nekih sličnih ali baš me briga.  :lol: Dugo se već nisam značajnije častila lakovima, pa nek ide život.
Najprijatnije iznenaneđe mi je ovaj Zoya Marney, sad ću da ga mažem. Ovo mu je realan swatch.

Mnogo je lep iako meni malo vuce na braon ali mi se svidja. Imam a grape fit, obozavam ga.
Na sajam nisam isla, bolesna. Sad mi bas zao a najvise volim da kopam po korpicama.