Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Koala berry fingers crossed :lol:

vrana

Hahaha nije, nisam se toliko otrgla kontroli!
Nego nisam nasla bas sljivasti.pa sam uzela nesto sto mi je bilo najpribliznije, a ustvari je jednostavno ljubicasti, a ljubicastu niko nije ni pomenuo a kamoli odobrio :nokti:

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

A da. Vant to bite my neck  :nokti2: :nokti2: :nokti2:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Glitter

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Sad čitam na Ani da na Sajmu nema Islanda.  :hm:
Javiću danas kad se vratim šta sam našla.

AnaK

Jao koji sam ono beše ja želela iz korpice, da te zamolim...
Janko 23.7.2002.

Lani

Gotovo, vratila sam se upravo.  :(
Gužva je bila nenormalna, na Alexandru najgora naravno.
Island imaju ali nema Less is Norse.
Bilans tj. ulov: Na Opi štandu Warm me up, koji mi se oduvek dopadao ali eto tek sad ga uzeh... i dva rariteta, The impossible  :clap: i Pamplona purple (sva tri iz korpice) + Zoya Sue.
Za kosu i telo ništa nisam uzimala, gomilu toga imam nepotrošenog pa da ne gomilam. Šteta što istu logiku ne primenjujem i na lakove.  :girl_haha:

Glitter

ta logika je zakonom zabranjena za lakove...u stvari ustavom je zabranjena :lol:

pamplona purple je i meni na spisku defo
i mislim da cu konacno da ujurim i narucim van goga

Lani

:lol:

Pamplona je baš divna  :girl_in_love:, intenzivna ljubičasta, dovoljan je jedan sloj ali kako bi baš došla do izražaja, bolje dva.

anelore

U duhu ljubicaste, ja sinoc namazah I manicure for beads, bas mi je lep i uz skoro svu odecu mi ide  :girl_in_love:

Glitter

listam ovu temu i kontam da sam u poslednje vreme sve kupovala fuksijasto ljubicaste lakove  :girl_haha:

aleks

Ja bih neku sljivkastu boju. Imate sigurno neku preporuku? Vi sve znate  :kiss1:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Pa evo, možeš onaj vranin, tj. Opijev Want to bite my neck, to je patlidžan/šljiva, isti đavo.
On je baš lep i ruka nekako baš otmeno deluje s njim.

Ja imam trenutno Stylenomics, nisam ga odavno mazala.