Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

vrana

Ja sam danas impulsivno kupila onu suzi iz island kolekcije, I dva essie-a, bordeaux I angora cardi (ovo je drugi put da ga kupujem, ovako ne deluje da je nesto posebno, ali toliko je lep kad se namaze I toliko zahvalan I praktican, da sam morals da ga ponovo kupim)

Lisabon opi mi je potpuno nezanimljiv, nijedan ne bih kupila
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

A onda sam uzela I namazala cg bogie koji sam od lani dobils, jer sam zakljucils da ova nova tri idu.iskljucivo na skroz krstke.nokte, a mrzelo me da ih skracujem  :crazy:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

disco2000

Lepse se razgleda spss kad su nokti u boji, evo, ja kad ti kazem. :lol:

vrana

:lol:

Onda cu danas neku novu da raspalim!
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Quote from: vrana on February 16, 2018, 02:57:19 PM
Ja sam danas impulsivno kupila onu suzi iz island kolekcije, I dva essie-a, bordeaux I angora cardi (ovo je drugi put da ga kupujem, ovako ne deluje da je nesto posebno, ali toliko je lep kad se namaze I toliko zahvalan I praktican, da sam morals da ga ponovo kupim)

Lisabon opi mi je potpuno nezanimljiv, nijedan ne bih kupila

Ja sam danas namazala Zoya Marnie, on mi je baš kao Angora cardi. :girl_in_love:

Vila

Ja sinooć poosle sto godina namazala OPI My favourite ornament, tako je nežan i svetulucav :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

Za prvi pravi prolecni dan, namazala tasmanijskog djavola  :girl_in_love:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

E hvala na ideji  :kiss1:, sad ću da nađem moj Clambake da mažem.  :clap: To je ta boja.
Baš sam razmišljala šta da mažem večeras.

anelore

Ja danas Having a big head day

disco2000

Grease :rofl: Nema Maraskino nista :rofl:

Vila

Pa stvarno je crveni mogao da bude maraskino, majku mu :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Stvarno bzvz...  :ljut:
Inače ima slatkih, ošacovaću ih uživo na sajmu ako ih donesu, pa možda se i častim nekim novim Opijem, nisam odavno.

vrana

Ja se opet slabo micem iz crveno-roze-ljubicaste zone  :-[
Mada mi se svideo na nekoj slici beli.iz opi lisabona, a tako nesto bas nikad nisam probala, mozda bih mogla da sokiram.sebe jednim takvim potezom
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Beli lakovi su super, posebno leti kad se malo dobije boja.  :girl_in_love: