Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

disco2000

Quote from: kalimero on February 17, 2015, 10:58:34 PM
a i sto duze gledam u paletu boja, nijedna me nije bas bas oborila s nogu.....  :think:
Isto...

AnaK

Ma posle ovih izgleda 3. i 7. dan na ova dva Disco-sajta, iluzorno je razmišljati. Neke bolje formule + Seche meni bolje izgledaju treći dan od ovoga.
Janko 23.7.2002.

Glitter

disco2000

Quote from: AnaK on February 17, 2015, 11:02:16 PM
Ma posle ovih izgleda 3. i 7. dan na ova dva Disco-sajta, iluzorno je razmišljati. Neke bolje formule ' Seche meni bolje izgledaju treći dan od ovoga.
Naravno, ja ih preskacem sigurno...

Lani

Videla sam na ani da su stigli Opi Hawaii u Nail line, biće ih onda i na sajmu.
Meni se definitivno nijedan od njih ne dopada.  :crycry:
A od Grejića mi treba samo Cement the deal. Spala knjiga na jedno slovo.

disco2000

Ni meni, preskacem Havaje, definitivno :rofl: pre bih se vratila na Brazil i AmazOn/Off ili Love.Live... ili cak onaj narandzasti, kako bese, Toucan Do It If You Try... :rofl:

Cement i kod mene stoji postojano na spisku... Crvenih nisam fan generalno, ali pogledacu Romantically, ko zna... :think:

Lani

Crveni grejić je prelep ali imam već na taj fazon... možda kupim konačno Coca cola red, obigravam oko njega već sto godina.
Od Brazilaca imam samo Karneval, jedan ali vredan.  :girl_in_love: Baš se sad spremam da ga mažem.

disco2000

Lepa je Coca cola red... Imam Zojinu Sooki i Essiejev Twin Sweater Set :think: i koralni Rimmelčić :lol: ali zato šućmurastih na pretek :hm:

Lani

Pfff... Jel Coca cola isti kao Sooki? Sad mu gledam svočeve pa sam u dilemi.  :think:

disco2000

Ne znam, videla sam u bocici samo :think: i stvarno je prava njihova crvena, ali sad kad spomenes Sooki... Ne znam, dosta lice.

disco2000

disco2000

So Starting on the left, top to bottom we have; Over & Over A Gwen, Coca – Cola Red, Fashion A Bow, What's Your Pointsettia.

And on the right, top to bottom; Red Hot Rio, Race Red, Cinnamon Sweet, In A Holidaze.

The lone bottle on the bottom is of course our Fifty Shades Red, Romantically Involved.

https://elbienails.wordpress.com/2015/01/11/opi-fifty-shades-of-grey-collection-comparisons/

disco2000

Evo, direktno poredjenje sa Sooki, mozda ce da pomogne :kiss1:

disco2000