Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Lani

:clap:

Srce si.  :kiss1: Niđe veze između ova dva, znači treba mi CCR.  :turpija: :diva:

disco2000

I jos samo ovo, pa sec :lol: Ovo smo vec videli, ali moram :rofl: razlike u nijansama su fascinantne:rofl:

Lani

:lol:

Ovde samo A list odskače, ovo drugo bre sve isto.  :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

meni je sooki slicniji sa bih apple red nego sa CCR :think:

obozavam i a-list i Big apple red, ja sam bila ubedjena da u DUtch tulips koralnije :think:

kalimero

Quote from: Lani on February 21, 2015, 04:48:15 PM
:lol:

Ovde samo A list odskače, ovo drugo bre sve isto.  :lol:
:rofl:

ovde samo eventualno bubi vidi razliku  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Meni se svidjaju oba ljubicasta i dark side ali sam videla na youtube da je prilicno redak to mi se ne svidja.

Vila

Ijao, obećao mi muž policu za lakove :clap:
imamo neke letvice, pokazala sam mu fotke sa pinteresta sa idejama, i biće ovih dana, kako sam srećna :clap: :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

:clap:

Da okačiš sliku kad bude gotovo, obavezno.

disco2000

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Vila

Obavezno :girl_in_love:
Jao, baš je sladak, nisam očekivala, obično samo oko uređaja i kola majstoriše :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Xe

Ja lakove držim na polici za CD-e kojih sve manje ima pošto nam ne trebaju  :girl_haha:  Mislim, policu smo specijalno pravili, taman sad dobro dođe  :D
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

Ja imam onu moju kutiju u koju staje 80 kom, dva krcata nesesera, jedno 15 kom. na polici u kupatilu i jedno 20 kom. na radnom stolu. :girl_wacko:

AnaK

Znači, još jedna onakva kutija  :turpija:
Janko 23.7.2002.