Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Mnogo je dobra turpija, i krema je fenomenalna. Hvalila ja već na nekoj temi, kupila sam prošle godine za 8. mart s popustom.
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Glitter

da to su one iz Mrtvog mora, anka je kupovala
ja nikad nisam htela da probam u DC ili Uscu jer znam da bi mi se svidelo a nisam htela da dajem tolike pare na kremu za ruke  :girl_haha: racunam ona droza iz body shopa radi sasvim lepo  :girl_haha:

AnaK

Ali Glitt, ja mislim da je ta droza iz BS skuplja po gramu/ml.
Mada je moguće da bi svima sa suvlom kožom ta krema bila nedovoljna, ona uopšte nije masna, samo hidrantna. Meni zato mnogo odgovara. I imam je još malo  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Glitter

da moze biti da je u pitanju tip koze vs funkcija :think:

Glitter

mada ja mislim da je moja sestra sampion u trosenju kreme za ruke, opsesivno maze ruke svakih 5 minuta (bez neke preke potrebe stvarno) i potrosi onu veliku hemp kremu iz BS za nedleju dana, meni sa suvom kozom malo pakovanje traje mesecima  :crazy:

Lani

Quote from: Xe on March 13, 2015, 10:42:20 AM
MM bi voleo da maže u boji, ali to već znate  :crazy:
Doduše, on je mazao usta nekim Avonovim balzamom za usta sa sedefasto-roza sjajem, kaže da ništa bolje nije imao, i bolelo ga uvo što je išao našminkan ulicom
Cenim da bi imao lepu karijeru i varijeteu  :lol: :lol:

:rofl:
Jao kad bi mi ga poslala na jedan dan, da bude moja velika živa lutka.  :rofl: :love32:

AnaK, koliko beše ta krema?

AnaK

Ja uopšte ne mogu da se setim, čini mi se da sam je platila 2.500. Ali ja imam ovaj "Velvet Touch Hand & Body Lotion delicate dew", a mislim da sam kremu probala kod njih i da mi je bila preteška. Po ovome je prilično skuplja.

http://rs.aquamineralspa.com/body-care
Janko 23.7.2002.

Lani

:kiss1:

Hoćemo li kafenisati sledeće nedelje?

cici

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Vreme, mjesto...?  :turpija:
Cici, to znači da onda radiš prepodne sledeće nedelje? Kad završavaš sa poslom obično?

cici

Da, radim pre, zavrsim oko 15.30 najkasnije 16h ali to je bas retko samo ako prodam u poslednjem terminu pa dok ispratim zenu.

Lani

E pa dobro, predlažite sad dan i mesto (može NBG? :trepp:) da se organizujem oko čuvanja dece.

cici

Moze, meni je sve jedno gde.