Main Menu

paketi internet+fiksni+tv

Started by Pepi, December 27, 2014, 08:57:56 PM

Previous topic - Next topic

Saska

Sa boxom se razgovori fiksni-fiksni ne naplaćuju (unutar naše mreže).

maripoza

Spojite obavezno, mnogo se vise isplati (svejedno za sta se odlucis, kablovsku ili Telekom) od placanja pojedinacnih usluga.
Old enough to know better, but too young to care.

maripoza

Quote from: Xe on January 06, 2015, 01:11:31 PM
Moja sestra ima Box4, ocajni su. Pre par meseci crkao im je ruter, serviser se svadjao s mojom sestricinom, kao, nema ona pojma, bolje da cuti.
Posle nije hteo da prizna da je ona ipak bila u pravu.

Moja iskustva sa Telekomovom podrskom su dobra, zaista. Zovem ih za druge, ne za sebe, i uvek ih dobijem i ljubazni su (nekad davno jesu bili svakakvi). Uvek su problemi sa IPTV servisom, sve ostalo radi besprekorno. Verujem da ce i IPTV da se poboljsava (evo rece Saska).

Zapravo mislim da se danas sve svodi na to da su objedinjeni paketi visestruko isplativiji od pojedinacnih usluga, a da izbor operatera zavisi iskljucivo od licnih potreba, tj od potreba vezanih za pojedinacne servise. Kad sam ja stavljala sve na papir, svojevremeno, nama je vise odgovaralo da uzmemo SBB, a za roditelje mi se vise isplatilo da uzmem BOX.

kalimero

ma ima mts mobilni, a sad moramo da joj proverimo je l moze i fiksni i tv da ima u vikendici....gde to proveravam da l ima tehnicke mogucnosti?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maripoza

Pa kod operatera za kog si zainteresovana. Ja bih zvala i Telekom i kablovsku da pitam, posto su to dve potpuno razlicite infrastrukture.

senka

mene na Telekom podseća samo: Svi operateri su trenutno zauzeti, molimo pozovite kasnije...
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Pepi

Juče su nam instalirali sbb trio mix paket  :clap:
Ostaje da vidimo kako radi.

draganaa

Mi imamo isti, zadovoljni smo i definitivno manje placamo nego kad je bio telefon zasebno
Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

Dada

Koja je brzina interneta na tom sbb trio mixu? Ima li Sport kluba i Arena na njemu? Ako nema dje ima? Treba mi za bg, moram da uzmem nesto, imamo sve odvojeno pa Mici redovno zaboravi da plati pa iskljuce i tako :crazy:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

maripoza

Zavisi koji uzmes. Ima ih 4 vrste. Brzine su od 25/2 Mb/s do 100/3,5Mb/s. Ljudi najcesce uzimaju Trio Gold, brzina 40/2,5 i neke dodatne mogucnosti kod TV-a u odnosu na onaj najjeftiniji.

Ima Sport klub, to su SBB-ovi kanali, Arena su Telekomovi.

maripoza

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

maripoza

Internet je dovoljno brz u svakom od ovih paketa, gledaj sta se nudi od TV kanala i dodatnih opcija (broj kanala, radio, premotavanje i slicno).