Main Menu

paketi internet+fiksni+tv

Started by Pepi, December 27, 2014, 08:57:56 PM

Previous topic - Next topic

Pepi

Imate li neki od paketa, kod koga, kako ste zadovoljni?  :flower:

Praslin

Mi imamo kod novosadskog KDS (to je isto kao i SBB, isti im je vlasnik) i veoma smo zadovoljni.
Mislim da se isplati finansijski, a i jednostavnije je.
:flower:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Finalina

SBB koristim duo mix, ne vidim ga u ponudi ( to je proslogodisnji paket ) i evo sada gledam trio mix
http://www.sbb.rs/Paketi/5380/DIGITALNI+TRIO+TV%2BNET%2BTEL.shtml .... ne razumem se ja u to toliko da ti pravim razlike i poredjenja sa drugima, ali moje tj nase isksutvo  u kuci je sa internetom i tv sasvim ok ( mi nemamo broj kod njih )

ne znam sta vas zanima od kanala, nekgoa zanima psort, a nekoga filmovi, ali verujem da vi birate i decije kanale... pogledaj spisak kanala, ako te ne mrzi, da porcenis sta ti je privlacno

D3 je dobra opcija u svemu tome

Dawn

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Finalina

da, to je super
ima sbb i video klub, koji sam ja skoro otkrila, on je isto super ( to mozda imaju i drugi, ali ja to ne znam tacno )

maripoza

SBB trio, zadovoljniji nego Box-om. Barem je na mojoj lokaciji tako: redje se kvari, lakse se osposobi ako dodje do zastoja nego IPTV.
Old enough to know better, but too young to care.

Xe

SBB uvek, jer im je tehnicka podrska odlicna, vise puta su mi za par minuta resavali problem na Tviteru, tako da vise ni ne zovem kol centar
Jesam li spomenula da sam od njih dobila poklon? Belgijsku cokoladu i komplet unucica: rakiju od dunje, kruske i kajsije  :lol:
Mislim, poklon nije zato sto sam njihov korisnik, vec zbog poslovne saradnje, a cesto ih kritikujem, ali eto.
Moja sestra ima Box4, ocajni su. Pre par meseci crkao im je ruter, serviser se svadjao s mojom sestricinom, kao, nema ona pojma, bolje da cuti.
Posle nije hteo da prizna da je ona ipak bila u pravu.

Osnovno pitanje je: za sta ti treba paket? Ako najvise koristis internet, a nisu ti bitni sportski i Fox programi, uzmi Telekom. Mada, oni imaju one skrivene troskove: metar kabla, uticnice, instalacija, blabla... i sve dodatne opcije kod telefona, kao sto su ID brojeva, voicemail i slicno, posebno se naplacuju.
Telekom mozes da uzmes i ako gledate crtace s neta, ili ako volite Pink paket.
SBB ima trio silver i gold pakete, bolju TV ponudu i nema skrivene troskove kod telefonije, stabilnija je mreza i bolji servis, narocito onaj na daljinu.
Dakle, ako ti treba zamena necega, zovu da pitaju u koje ti vreme odgovara da dodju, dodju u zakazano vreme, odrade i vise nego sto si mislio da ce raditi (meni su jednom zamenili sve uticnice i spojeve, besplatno), posle te zovu da provere da li su majstori bili u dogovoreno vreme i da li si zadovoljan uslugom.

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

emge

Mi imamo box paket, ali fiksni, mobilni i internet - zadovoljni smo, nismo imali kvarova :)

kalimero

mi imamo kod sbb-a duo gold (kablovska tv + net), ali mami treba u vikendici da obezbedim nekako tv, pa razmisljam da li moze preko mts, fiksni, mob i tv npr.... verujem da tamo sbb-a nema
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maripoza

Ima neka Total TV varijanta. Ali SBB jos uvek nema mobilni, pa se zato u vecini slucajeva vise isplati uzeti Telekomov paket (zavisi od toga koji mobilni paket se koristi).

A SBB Duo varijanta (TV + fixni) sad ide i sa besplatnim netom, samo sporijim. Mislim, sporijim... do pre par godina je to bio standard (oko 512 Kb/s) i to uopste nije sporo za svakodnevni rad, osim malcice za skidanje fajlova i video pozive.
Old enough to know better, but too young to care.

Pepi

Imamo SBB kablovsku, net usb telenor koji ističe krajem marta, i fiksni. Pa smo mislili da spojimo u jedan paket, da mogu i stanari da koriste wifi.
Fiksni mi nije bitan, ionako ga skoro ne koristimo, smao svekar ponekad. A stanar radi u telekomu, pa navija za njihov box. Moram da sednem i vidim šta mije najbolja opcija, ali čini mi se da će to biti sbb  :think: Ne gledamo sportske ni pinkove kanale, ostalo manje više imamo već...

Finalina

onda sbb , bas ovako kao sto kazu xe i poza

Saska

i ja "navijam" za Telekom, iz razumljivih razloga :girl_haha:

a i mogu da priskočim ako nešto treba, a i taj stanar

Sad smo kupili i novu platformu za IPTV, puštena je pred Novu godinu, net imam godinama, nikad mi se nije pokvario. Doduše nikad nisam koristila ništa od drugih operatera sem kablovske.