Main Menu

Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Ja još nisam načisto ni gde ću za zimu.  :lol:

veki

Kali ti zaboravila da oni to imaju vec u avgustu spremno, a polovina oktobra vreme je i da izbace cifre. Popusti se nece menjati svima je first minute do 1.februara

NenaS

Razmatrate li letovanje 2016.? U svetlu svega što se događalo i što se događa...

Možda, ali samo možda se pojavila malecna šansa da mm i ja idemo kraj avgusta/početak septembra sami  :-X  i ja navijam za Tasos... ''Ispadoše'' mi oči danas na Nikaninom sajtu listajući opcije i još ni blizu kraju nisam...ne znam ni šta bih gledala. :think:
Koja bi bila razumna cena dvokrevetnog (skromnijeg) studija za taj period?
Koje mesto (plaža) je OK - Limenarija, Potos ili neka od ovih Skala koje me dodatno zbunjuju? (Maries, Kalirachi, Prinos, Potamia...), Trypiti? Mislim, znam ja da se na Tasos ide ako imaš nameru da obilaziš ostrvo i plaže - ali ipak ne bih da svaki dan palim kola (malo i zbog goriva :-[)
Znam da ste već puno pisale o Tasosu, ali ako neka ima neki savet ili sugestiju bilo bi super. :)

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Lani

Neno, za početak napiši kakve plaže volite i kakva mesta (živa, mirnija i sl.) pa ću da napišem preporuke.  :kiss1:

NenaS

Nadala sam se da ćeš se javiti, kao ekspert za Tasos :bighug:

Evo ovako, da je na plaži ili jako blizu plaže (to mi je jedini luksuz koji tražim :-[, ostalo stvarno može da bude samo osnovno), da je mirnije jedino da ima gde da se prošeta uveče i sedne na koje piće ili kafu. Ne mora da ima markete za ''padanje u nesves'' ali da ima osnovno (hleb/pecivo, jogurt, vodu, vino  :D, voće, povrće) - ostalo planiram da nosim odavde i da su prodavnice makar na pristojnoj pešačkoj udaljenosti, ionako planiram da tu kupovinu obavimo kao jutrnju šetnju. E da, plaža peskovita ili sitan šljunak, ne volim krupan šljunak ni kamenje, toga mi je doživotno dosta sa Bovanskog jezera... Eto...to je valjda sve :think:
Aleksandra   14.09. '87.

Lani

Skala Maries onda  :)
Ispunjava sve uslove, može da se nađe skromniji smeštaj, ima 2 lepe plaže u mestu koje su ti blizu gde god da si smešten (plus 3. gradska ali tu se retko ko kupa zbog ježeva), ima pekaru, nekoliko taverni, samo jedan doduše klasičan kafić ali sladak je, ima mesaru, apoteku, 2 marketa i to je to. Ako vam u nekom trenutku postane suviše mirno, Limenarija i Potos su vam na par km odatle, kao i dosta drugih lepih plaža. Mada, taman da sve vreme provedete šetajući se samo od Bebe do Atspas plaže, ne bi bila šteta.
Ti malo pogledaj slike sad po netu, pogledaj i moje slike sa teme ili iz albuma ako te ne mrzi pa ako ti se ne sviđa SM, mogu i nešto drugo da preporučim ali mislim da bi vam tamo bilo lepo a verujem i da će se Zumbi, Dacko i Moma složiti.  :girl_haha:

edit: Traži od Zumbi da ti da kontakt od one bakice kod koje oni idu, mislim da tog smeštaja nema na nikani.

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.

moma

Slazem se za SM.
I da ispravim Lani jeeeeeej
Imaju 3 marketa hahah

Lani

Ja računam samo onaj kod gradske plaže u centru i onaj iznad Atspasa.
Koji još ima, misliš na onaj kad se krene ka selu Maries, na izlazu iz SM?

moma

Aha. Posle Lia  studios. U njemu moze svasta da se nadje, al izgleda bozemesacuvaj kao neko skladiste. Tu sam kupovala sjajnu fetu na vaganje iz kante.

NenaS

Quote from: moma on November 26, 2015, 03:01:39 PM
Aha. Posle Lia  studios. U njemu moze svasta da se nadje, al izgleda bozemesacuvaj kao neko skladiste. Tu sam kupovala sjajnu fetu na vaganje iz kante.

Kad ih pomenuste već, kakvi su?
Aleksandra   14.09. '87.

Lani

Quote from: moma on November 26, 2015, 03:01:39 PM

Da da, znam ga, samo sam jednom bila tamo.
Ne računam njega.  :girl_haha:

moma

Quote from: NenaS on November 26, 2015, 04:18:47 PM
Kad ih pomenuste već, kakvi su?
Mi smo placali studio 3+1 gdje je taj + jedan skroz ok, ja sam na njemu spavala 35 eur u julu. Skroman smjestaj, ali jako pristojan. Ciste podove i spremaju posteljinu svaki dan, dobija se nova svaki treci dan plus po potrebi. Peskiri bijeli po 2 kom za nas cetvoro. Peru sudje svaki dan. Pogled na more. Wifi savrsen. Jbga ispade da je super smjestaj. Ja bih isla ponovo.
E da imali su mrave u oko u kuhinjskom dijelu. Nisam dala da me ometaju, posula sam soli i otisli su :D Ipak, kasnije sam rekla Nikani da im to kaze da poprave.

Lani

Aha, verujem da te je poslušala.  ;D :lol:

moma